WhatsApp'tan Açıklama Geldi! Aylık 1 Dolarlık Abonelik Ücreti Bu tarihte Başlayacak!

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma platformu WhatsApp'tan ücretli abonelik hakkında önemli açıklama geldi. Şirketten yapılan açıklamada 14 Mayıs tarihinde WhatsApp'ta aylık 1 dolar karşılığında abonelik başlayacak. Peki ücretsiz kullanım devam edecek mi ? İşte detaylar..

WhatsApp'tan Açıklama Geldi! Aylık 1 Dolarlık Abonelik Ücreti Bu tarihte Başlayacak!

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma platformlarından birisi olan WhatsApp'ta uzun dönemdir aylık abonelik ücretli mi olucak ? tartışmaları devam ederken, WhatsApp'tan ücretli abonelik hakkında önemli açıklama geldi

Aylık 1 Dolar

Kaynaklardan gelen bilgilere göre WhatsApp'ta ücretlik abonelik dönemi yarından itibaren başlayacak. Şu anda  WhatsApp kullanan kişiler istemeleri durumunda aylık 1 dolar ödeyerek yazılımı ücretli olarak kullanmaya devam edecekler. Aylık abonelik ücretinin kesin olmamakla birlikte yaklaşık olarak 1 dolar olacağı öngörülüyor.

Ücretsiz kullanım devam edecek mi ? 

Evet edecek. Aylık 1 dolarlık abonelik ücreti isteğe bağlı olacak ve bu ücreti ödeyen kullanıcılar bazı ayrıcalıklara sahip olacak. Öte yandan WhatsApp'ın yaklaşık 2,4 milyar kullanıcı olduğu ve şirketin tamamen ücretli aboneliğe geçip müşterilerini kaçırmak istemeyeceğide uzmanlar tarafından değerlendiriliyor. Ücretli aylık abonelik konusu ile ilgili olarak WhatsApp'tan detaylı bir açıklamanın yapılması bekleniyor.

Haberglobal