WhatsApp'ta Değişiklik: Yeni Özellik Geliyor

WhatsApp'tan son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada yeni bir özellik için çalışmaların devam ettiği ve kısa sürede özelliğin devreye alınacağına yer verildi. Açıklamada yeni özellik ile birlikte artık WhatsApp 'ın 4 cihazda aynı anda kullanılabileceğine yer verildi.

WhatsApp'ta Değişiklik: Yeni Özellik Geliyor

WhatsApp 'a yeni özellik.

Dünya üzerinde en çok kullanılan mesajlaşma ve arama uygulaması WhatsApp 'a yeni özellik geliyor. Yapılan son dakika açıklamasında yeni özellik ile birlikte WhatsApp 'ın ardık aynı anda 4 cihazda kullanılabileceğine yer verildi. 

WABetaInfo portalında son dakika olarak yer alan haberde söz konusu özelliğin henüz geliştirme aşamasında olduğuna yer verildi. 

Henüz geliştirme aşamasında olan özellik, kısa süre içinde kullanılabilir hale gelecek. Söz konusu özellik kullanıma sunulduğunda Linked Devices (bağlantılı cihazlar) bölümünden yararlanabilecek. Bu bölümlere yeni cihazlar bağlanabilecek. Bu şekilde tek hesap altında görülebilecek.

Özetle yeni özelliğin kısa sürede kullanıma sunulması ile birlikte artık aynı numaranın WhatsApp'ı farklı cihazlar üzerinde açılabilecek.

2 CİHAZDA AÇILABİLİYOR

Bilindiği üzere popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, telefon numarası ile açılıyor. Mesaj uygulaması bir telefon ve masaüstü sürümünde olmak üzere en fazla 2 cihazda açılabiliyordu. 

Yeni özellik ile bu arttırılacak. 

MESAJ ARAMASINDA YENİ ÖZELLİK

Daha önce bir açıklama daha yapılmış ve WhatsApp kullanıcılarının eski mesajları daha kolay bulması için yeni özelliğin test aşamasında olduğuna yer verilmişti.

Yeni özellik ile artık kullanıcılar , tarih seçimi yaparak arama yapacakları mesajlara gidebilecek. Söz konusu özellik alfa test aşamasında kullanılıyor. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA