Whatsapp Kullanıcılarına Kötü Haber! 8 Şubat'ta İzin Vermeyenler Kullanamayacak

Whatsapp tarafından yapılan açıklamada 8 Şubat'ta yürürlüğe girecek olan yeni gizlilik ilkelerine göre Facebook ile verisini paylaşmaya izin vermeyen kullanıcıların Whatsapp kullanımı engellenecek.

Whatsapp Kullanıcılarına Kötü Haber! 8 Şubat'ta İzin Vermeyenler Kullanamayacak

Whatsapp kullanıcıları verilerini, Facebook'un yanı sıra Facebook'un sahip olduğu diğer şirketlerle de paylaşmak durumunda olacak. Whatsapp tarafından yapılan açıklamaya göre onayla , Whatsapp'ın yeni gizlilik politikasının 8 Şubat'ta devreye gireceği, ilgili politikayla birlikte onay veren kullanıcıların verileri artık Facebook ve Facebook'un diğer şirketleriylen paylaşmak durumunda olacak. Whatsapp an itibariyle mesaj, bağlantı, durum bilgisi, konum bilgisi, çerezler, cihaz ve bağlantı bilgisi gibi verileri işliyor, bu veriler onayın ardından Facebook ile de paylaşılacak. 8 Şubat'taki gizlilik politikasına onay vermeyen kullanıcılar Whatsapp kullanamayacak. 

WHATSAPP HANGİ İZİNLERİ İSTİYOR?

-Hesap Bilgileri-Mesajlar-Bağlantılar-Durum Bilgisi-İşlem ve Ödeme Verileri-Müşteri Desteği ve Diğer İletişimler-Kullanım ve Kayıt Bilgileri-Cihaz ve Bağlantı Bilgileri-Konum Bilgileri-Çerezler-Başkalarının Sizin Hakkınızda Sağladığı Bilgiler-Kullanıcı Şikayetleri-WhatsApp'taki İşletmeler-Üçüncü Taraf Hizmet Sağlayıcıları-Üçüncü Taraf Hizmetleri