WhatsApp Kullananlara Kötü Haber: Artık Mesajlaşırken..

WhatsApp kullanıcılarını üzen bir son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre reklamsız olan WhatsApp, yakın zamanda tüm işletim sistemlerinde reklamlı WhatsApp 'a geçiş yapıyor.

WhatsApp Kullananlara Kötü Haber: Artık Mesajlaşırken..

WhatsApp kullanıcılarıan kötü haber geldi.!!

Tüm dünya üzerinde en çok kullanılan  mesajlaşma uygulamalarından olan WhatsApp' ın dünya çapında böylesine büyük bir popülerliğe sahip olmasının ardında bazı önemli özellikler yer alıyor. Bunlardan ilki uygulamanın tamamen reklamsız olması, hiç bir sayfada kullanıcıların karşısına reklam çıkmaması, ikincisi ise kullanıcılara uçtan uca şifreli mesaj gönderme ile güvenli şekilde mesajlaşma imkanı sağlaması, üçüncü olaraksa ücretsiz olarak adece internet ile çalışması.

REKLAMSIZ WHATSAPP DÖNEMİ BİTİYOR

WhatsApp 'ın tercih edilmesinin altında yatan bu 3 etkenden biri artık ortadan kalkıyor. Artık WhatsApp içerisinde mesajlaşırken karşısınza reklamlar çıkabilecek. 

Geçtiğimiz aylarda sızıntılarıyla ünlenen WABetaInfo tarafından ortaya atılan önemli gelişmeye göre, Facebook bünyesinde olan WhatsApp, artık reklamsız dönemine son veriyor ve reklamları üzerinde çalışmaya başladı.

Kullanıcıları bir hayli üzecek olan WhatsApp reklam dönemi ile birlikte, artık durumlar sekmesinde kullanıcıların karşısına reklamlar çıkacsk..

Bu şekilde reklamsız WhatsApp dönemi sona erecek ve mesajlaşırken aniden reklamlarla karşı karşıya kalabileceksiniz. Yetkililer, şimdiden kullanıcıların büyük tepkisi ile karşılaşmış durumda. İlk olarak WhatApp iOS sürümü için başlayan WhatsApp reklamları, ilerleyen günlerde WhatsApp Android kullanıcıları için kullanıma sunulacak.

Kamubulteni.com  | Ankara