WhatsApp Karanlık Mod İçin Flaş Gelişme (Android İOS Apk)

WhatsApp kullananları sevindiren açıklama geldi. Yapılan açıklamada İOS için karanlık mod özelliğinin geleceği , test sürümünün yayımlandığı bildirildi. Andoid karanlık moduna ise yeni renkler geldi.

WhatsApp Karanlık Mod İçin Flaş Gelişme (Android İOS Apk)

WhatsApp karanlık mod İOS 'a da geldi.

Uzun süredir beklenen WhatsApp 'ın karanlık modu geçtiğimiz hafta gelmişti. İlgili haber için Tıklayın Andorid kulanıcılarını sevindiren güncelleme sonrası iOS kullanıcılarına da iyi haber geldi. 

WhatsApp geliştirici ekibi, uygulamanın iOS beta sürümünü de güncellediğini duyurdu ve karanlık mod, İOS beta sürümüne de geldi.  Şimdilik "TestFlight" programına katılmış olan iPhone sahipleri, WhatsApp'ın karanlık mod özelliğinden faydalanabilecekler.

Son dönemlerde art arda getirdiği yeniliklerle adından çokça bahsettiren WhatsApp, bu yeniliklere bir yenisini daha ekledi. 

WhatsApp 'ın son iOS beta sürümü ile kullanıcılarının hizmetine sunulan karanlık mod Android işletim sistemine sahip cihazlarda olduğu gibi tamamen siyah bir zemin üzerinde olmayacak gibi.

ANDROİD KARANLIK MODDA YENİ RENK ALTERNATİFLERİ

Daha önceki dönemlerde görüldüğü gibi karanlık mod, koyu gri renkli bir tasarımda.  Ancak dün yayımlanan güncellemede , Andorid kullanıcılarına yeni renk seçenekleri de sunuldu. İOS için ilk aşaması yayımlanan karanlık mod için diğer renk seçenekleri önümüzdeki haftalarda gelecek.

WhatsApp kullanan milyonlarca kişi , karanlık mod özelliğini merakla bekliyordu. Özellikle OLED ekranlar, siyah renkli uygulamalarda çok az güç tüketimi yapıyor ve cihazların pil ömürleri daha uzun oluyor şarjlar da uzun süre bitmiyor.

Lullanıcılar bu yüzden WhatsApp 'ın da İnstagram gibi karanlık modunun olmasını istiyorlardı.

Karanlık mod özelliği konusunda oldukça ağır davranan geliştirici ekip, hızını arttırmışa benziyor. Yakın zamanda tüm Andorid ve İOS telefon ile cihazlarda kullanıma sunulacak. 

WhatsApp, karanlık modu şu an için test ediyor. Beta sürüm kullanıcıları, bu süreçte karanlık modla ilgili sorunları geliştiricilere rapor edecek. Tüm sorunlar giderildiğinde WhatsApp'ın karanlık modu hem iOS hem de Android kullanıcılarının tümü için kullanıma sunulacak.