WhatsApp Hesaplarına Kapatma Şoku: Birçok Kişi ve Grup Ban Yedi

WhatsApp kullananlar için son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada birçok hesabın banlandığı, bazı grupların kapatıldığına yer verildi.

WhatsApp Hesaplarına Kapatma Şoku: Birçok Kişi ve Grup Ban Yedi

WhatsApp 'tan binlerce kişiye ban.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp , bir son dakika açıklaması yaptı. Yapılan açıklamada bazı kullanıcıların hesaplarının silindiğine yer verildi. 

Dünya üzerinde en çok kullanılan mesajlaşma ve arama uygulaması WhatsApp, yeni bir düzenlemeye geçti.  Edinilen son dakika bilgilerine göre ilk olay Mowe11 isimli bir kişinin başına geldi.

Bir üniversite grubuna katılan bu kişi, daha sonra grubun ismini değiştirdi. Grubun ismini değiştirmesinin ardından bu kişi hem grubu hem de kendi hesabı tamamen silindi. 

FranciscoAlfaro isimli bir kişi de aynı dertten muzdarip. Açıkalama yapan bu kişi 100 kişilik okul grubuna girdiğini , grubun adını değiştirdiğini söyledi. Bunun ardından bu kişinin grubu da kendi hesabı da tamamen kaldırılduı. 

BİLGİ VERMEDEN DİREK SİLİNİYOR

Popüler mesajlaşma uygulaması , ceza verdiği kullanıcılarını hiç uyarmadan banlıyor. 

Son günlerde bu ve buna benzer birçok olay yaşandı. Yaşanan bu olaylar sonrası WhatsApp bir açıklama yaptı. Açıklamada WhatsApp kurallarının ihlal edilmesi sonrası bazı kullanıcılarının banlandığına yer verildi.

İşte o açıklama:

“Kullanıcılar, WhatsApp’tan neden yasaklandığna dair bilgi almak istediklerinde sistemimizden otomatik bir cevap alırlar. Bu cevap, onların kuralları ihlal ettiğini belirten bir mesajdan ibarettir.

Bu, yanlışlıkla ceza aldığınızda bile yapabileceğiniz hiçbir şeyin olmadığı ve WhatsApp’ın size yardımcı olamayacağı anlamına gelir. 

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA