WhatsApp'a Beklenen Özellik Geldi: WhatsApp Web Görüntülü ve Sesli Arama Nasıl Yapılır?

Son dakika haberi: WhatsApp'ın masaüstü sürümüne flaş bir özellik geldi. Söz konusu özellik beta sürümünde kullanıcıların hizmetine sunuldu.

WhatsApp'a Beklenen Özellik Geldi: WhatsApp Web Görüntülü ve Sesli Arama Nasıl Yapılır?

WhatsApp'a beklenen özellik geliyor.

WhatsApp'ın masaüstü sürümü olan WhatsApp Web'e güncelleme geliyor. Kullanıcıların büyük bir merakla beklediği yeni özellik hakkında son dakika açıklaması geldi. 

WHATSAPP WEB BAĞLANTI SORUNU

Son 24 saattir WhatsApp'ın masaüstü sürümü WhatsApp Web'e bağlantıda zorluk çıkıyor. Kullanıcılar  QR kod üzerinden giriş yaptıkları WhatsApp Web'e dündne bu yana girişte sıkıntı yaşıyor. Telefondan WhatsApp Web ekranını açan ve bilgisayardan QR kod okutan kullanıcılar, bunun algılanmadığını , WhatsApp Web'e bağlanmada sorun yaşadıklarını söylüyor.

Söz konusu hatanın güncellemeden kaynaklandığı belirtiliyor. Güncellemenin tamamlanması ile bağlantı sorunsuz şekilde yapılabilecektir. 

YENİ ÖZELLİK GELİYOR

WhatsApp, 2 milyarı geçen kullanıcı sayısı ile dünyanın en çok kullanılan mobil uygulamalarında ien üstlerde bulunuyor. Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma ve arama uygulaması WhatsApp, her geçen gün uygulamayı daha da geliştirmeye devam ediyor. Sızan son dakika bilgilerine göre WhatsApp'ın masaüstü sürümüne sesli ve görüntülü arama özelliği getiriyor.

TESTLER BAŞLADI

Edinilen bilgilere göre WhatsApp Web üzerinden görüntülü ve sesli arama özelliğinin test aşaması başladı. Masaüstü sürümüne görüntülü ve sesli arama için butonlar eklenecek ve bilgisayarında kamerası olanlar görüntülü olarak bir arkadaşını arayabilecek. Kamerası olmayanlar ise sesli aramalarını bilgisayardan yapabilecek. 

Söz konusu özellik Beta sürümünde test aşamasında. Sadece WhatsApp beta sürümünü kullanna kullanıcılar bu özelliği görebiliyor. Test aşamasının sona ermesinin ardından görüntülü ve sesli arama uygulamasının yakın zamanda tüm kullanıcıların hizmetine sunulması bekleniyor. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA