WhatsApp'a Alternatif Uygulamalar

WhatsApp'ın geçtiğimiz sene güvenlik yasası ile alakalı kullanıcılara zorunlu sözleşme imzalatmaya çalışmasının üzerinden 1 yıl geçmeden bugün birkaç saat boyunca çökmesi ile beraber kullanıcılar, 'WhatsApp'a alternatif kullanılabilecek uygulamalar hangileri? 'Sorusunun cevabını arama motorlarında araştırmaya başladı.

WhatsApp'a Alternatif Uygulamalar

İşte Karşınızda WhatsApp Uygulamasına Alternatif Bir Şekilde Kullanılabilecek Uygulamalar

Telegram 

Telegram uygulaması, uçtan uca şifreli bir şekilde haberleşme altyapısı sebebiyle son zamanlarda kullanıcı sayısını artırmaya devam ediyor. Telegram uygulamasının bulut teknolojisini kullanmakta olan bir uygulama olması ise kullanıcılara avantaj sağlıyor.

Bip Messenger
Türkcell operatörünün iletişim çözümü olarak bilinen Bip Messenger uygulaması, temel iletişim fonksiyonlarının yanında aynı zamanda Türkiyeli kullanıcılara özel farklı servislerde sunuyor.


Skype

Benzer iletişim çözümlerinin aksine sabit hatlardan bilgisayara, bilgisayardan sabit hatlara sesli çağrı yapabilme avantajı sunan Skype uygulaması, özellikle de kurumsal alanda yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Bireysel kullanımda ise WhatsApp uygulamasının önemli alternatiflerinden biri olarak karşımıza çıkıyor.