WhatsApp'a 2 Yeni Özellik

Popüler mesajlaşma ve arama uygulaması WhatsApp 'a beklenen 2 yeni özellik geliyor. Konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında , mesajların otomatik silinmesi ve çoklu cihazda oturum açılması özelliğinin geleceğine yer verildi.

WhatsApp'a 2 Yeni Özellik

WhatsApp 'a yeni özellik geldi.

Popüler mesajlaşma ve arama uygulaması WhatsApp 'a beklenen özellik geldi. Edinilen bilgilere göre geçtiğimiz haftalarda çoklu cihaz desteği özelliğinin test edilmeye başlandığına yer verildi. 

Korona salgını sonrası  kullanım oranı oldukça artan WhatsApp 'ın beta sürümüne eklenecek yeni özellikler netlik kazanmaya başladı. 

Webetainfo 'ın aktardığı bilgiye göre  sosyal medya platformu Facebook 'un bünyesinde bulunan popüler arama ve mesajlaşma uygulaması WhatsApp, çoklu cihaz desteği özelliğini test etmeye başladı.

ÇOKLU CİHAZ DESTEĞİ NEDİR?

WhatsApp, yeni özelliği ile çoklu cihazlarda aynı anda açılabilecek. Söz konusu yeni özelliğin oturum ekranına bakıldığında yeni bir cihaza oturum açarken Wifi mi yoksa mobil veri mi kullanılacağı soruluyor. 

Eğer mobil veriyi tercih ederseniz , "veri planınızdan büyük miktarda kullanımda bulunulabileceği" uyarısı karşınıza çıkacak. Bu özellik ile birlikte sohbet geçmişlerinizi , resim , video v dosyalarınızı yeni cihaza aktarabileceksiniz. 

OTOMATİK SİLME

Expiring Messeges (Süresi dolan mesajlar) özelliği kullanıma sunulacak. Yeni özellik ile kullanıcılar , gönderdikleri mesajların otomatik olarak silinmesi için komut verebilecek ve verilen komut sonrası mesajlar ,zamanı geldiğinde otomatik olarak silinecek. 

Mesajların otomatik silinmesi için 1 gün , 1 hafta ya da 1 ay gibi seçenekler olacak. Bu seçeneklerden birinin seçilmesi sonrası süre olduğunda mesaj otomatik olarak silinecek. 

BAŞKA CİHAZDA AÇMA ÖZELLİĞİ

Başka cihazda WhatsApp açmaya çalıştığınızda buna izin verilmiyor. Ancak yeni özellikte artık birden fazla cihazda oturum açılabilecek. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA