Uzun Zamandır Bekleniyordu! Whatsapp'a Yeni Özellik Geliyor

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma platformu Whatsapp'a yeni bir özellik daha geliyor. Son dönemlerde bir çok uygulama altında hayata geçirilen 'Karanlık Mod' Whatsapp'a da geliyor.

Uzun Zamandır Bekleniyordu! Whatsapp'a Yeni Özellik Geliyor

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma platformu Whatsapp'a yeni bir özellik daha geliyor. Son dönemlerde bir çok uygulama altında hayata geçirilen 'Karanlık Mod' Whatsapp'a da geliyor. Whatsapp'ın yeni özelliği ilk olarak Android Beta uygulamasına eklenmiş durumda. Son dönemlerde pek çok popüler uygulamanın da hayata geçirdiği karanlık mod kullanıcılar tarafından oldukça beğenilen bir özellik. Uzun süredir Whatsapp'ın Karanlık Mod özelliğini platforma entegre edip etmeyeceği merak ediliyordu.

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma platformu Whatsapp, Karanlık mod özelliğinin ilk adımını atmış durumda. Android Beta sürümüne sahip kullanıcılar karanlık mod özelliğini an itibariyle kullanabilir durumdalar. Whatsapp'ın tüm sürümleri için gelmesi beklenen özellik gece saatlerinde gözleri yormaması ve cihazın pil ömrünü uzatmasından dolayı bir çok uygulamada en beğenilen özelliklerden birisi. Whatsapp'ın da ilgili özelliği platforma entregre etmesinin ardından günümüz dünyasınn en büyük kabuslarından birisi haline gelen 'Şarj bitiyor' sorunu biraz da olsa ötelenebilir. Whatsapp Android Beta sürümünde yer alan özellik ayarlar menüsünden aktif edilebiliyor. Diğer tüm cihazlara da kısa süre sonra entregre edileceği belirtiliyor.