Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan Sosyal Medya Açıklaması: Yaptırım Uygularız

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, sosyal medya düzenlemesine göre, Türkiye'de temsilci bulundurması gereken fakat bu konuda adım atmayan sosyal meda platformlarına yaptırım uyarısında bulundu.

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan Sosyal Medya Açıklaması: Yaptırım Uygularız

MUHATABI OLMAYAN BİR KURUM BU ÜLKEDE NASIL BİR FAALİYET GÖSTERECEK?

Bakan Karaismailoğlu, bir grup basın mensubunu bakanlığın çalışmalarına ilişkin bilgilendirdi. Burada sosyal medya düzenlemesinin sorulması üzerine , ilgili platformlara uyarılarını sürdüren Karaismailoğlu, "Burası bir kurallar devleti. Başka yerde temsilcin var, niye temsilci koymuyorsun? Muhatabı olmayan bir kurum bu ülkede nasıl bir faaliyet gösterecek? Usul neyse gereği yapılacak.Sosyal medya ile ilgili sorunlarda BTK'nın karşısında bir muhatabı yok. Muhatabı olmayan bir kurumda bu ülkede nasıl bir faaliyet gösterecek?" diye konuştu.

OKULLARIN AÇILMADIĞI SÜREÇ İÇİNDE SIKINTI ORTAYA ÇIKTI , ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Kırsal bölgelerde internet erişimi sıkıntısına ve uzaktan eğitime ilişkin soruları  da yanıtlayan Bakan Karaismailoğlu, "Onunla ilgili GSM şirketleri olsun, bizim Telekom'un sabit hatları ile alakalı çok ciddi çalışmalarımız var. Okulların açılmadığı süreç içinde açığa çıktı. Gelen şikayetler üzerinde çalışmalarımız sürüyor. İki şeritlik yola siz on şeritlik araç vermeye çalıştığınız ama normalde oranın iki şerit ihtiyacı da iki şerit. Biz onlara hazırlıklı olacağız. BTK üzerinden hepsini yönetiyoruz" dedi.