Twitter Kullanıcıları Bu Habere Çok Sevinecek Yeni Düzenleme Geliyor

Twitter, yıllardır kullanıcıların ısrarla istediği özellik üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Mesajları paylaştıktan sonra düzenleme butonu üzerinde çalışılıyor.

Twitter Kullanıcıları Bu Habere Çok Sevinecek Yeni Düzenleme Geliyor

Yıllarca kullanıcıların beklediği bir özellik Twitter tarafından üzerinde çalışılmaya başlandı. Şuan aktif olarak kullanıcılar bir mesaj attığında attıkları mesajı değiştiremiyorlardı. Mesajlarda düzenleme yapmak isteyen kullanıcılar ya mesajı silip yeniden yüklüyordu ya da mesaj olduğu gibi kalıyordu.

Elon Musk’ın Twitter hisselerini almasında sonra bu düzeltmenin duyurulması, işin içinde Musk’ın olduğu fikrini doğurdu.

Ancak Twitter iletişim ekibinin paylaştığı mesajda Elon Musk geldikten sonra Twitter kullanıcılarının ankette bu özelliği isteyip istemediklerini sorduktan sonra yapılan bir düzenleme olmadığını duyurdu.

Şirketin paylaştığı mesajda "Artık herkes soruyor… evet, geçen yıldan beri bir düzeltme özelliği üzerinde çalışıyoruz!

Elon Musk'ın anketine atıfta bulunan mesaj, "Hayır, bu fikri bir anketten almadık ??" diye devam etti.

Neyin işe yaradığını ve mümkün olduğunu öğrenmek için önümüzdeki aylarda @TwitterBlue Labs bünyesinde testlere başlanacağı bildirildi.

Platformun abonelik hizmeti olan Twitter Blue kullanıcıları, test edilen özelliklere erken erişim olanağı elde ediyor.

Düzeltme özelliğinin gelmesiyle, kullanıcılar mesajlarındaki yazım hatalarını veya başka hataları düzeltebilecek ve daha önce mesajlarına gelen yanıtları, 'retweet'leri veya beğenileri kaybetmeyecek.

Şirketin tüketici ürünlerinden sorumlu başkan yardımcısı Jay Sullivan, Salı günü paylaştığı mesaj dizisinde bunun "uzun yıllardır en çok talep edilen Twitter özelliği" olduğunu söyledi.

Ancak şirketin bu özelliği "güvenli bir şekilde" nasıl oluşturacağını araştırdığını söyledi.

"Düzeltmelerle ilgili zaman sınırlamaları, kontroller ve şeffaflık gibi şeyler olmadan, Düzeltme özelliği kamuya açık mesaj kaydını değiştirmek üzere kötüye kullanılabilir"  "Bu işe yaklaşımda, kamuya açık konuşmanın bütünlüğünü korumak en büyük önceliğimizdir" ifadelerini kullandı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /