Twitter'da Ücretli Abonelik Dönemi! Ayrıntılar Belli Oluyor

Sosyal medya platformu Twitter tarafından kullanıma açılması beklenen abonelik sisteminin ücreti , Jane Manchun isimli bir tersine mühendislik uzmanı tarafından gün yüzüne çıkarıldı. Wong, Twitter Blue olarak adlandırılması beklenen ücretli abonelik sistemi için ayda 2.99 dolar ödeme talep edileceğini yazdı. 

Twitter'da Ücretli Abonelik Dönemi! Ayrıntılar Belli Oluyor

Sosyal medya devi Twitter'ın daha önce üzerinde çalıştığı bilinen ücretli abonelik sisteminin ismi ve bedeli ortaya çıktı. 

Wong, abonelik sisteminin Twitter Blue olarak adlandırılabileceğini öne sürerken, abonelik ücretinin aylık 2.99 dolar olacağını iddia etti. 

Wong, ücretli abonelik sisteminde sunulacak ayrıcalıklı özellikle arasında Tweetleri geri alma, koleksiyonlar gibi özelliklerin olacağını söyledi. 

NTV'nin The Verge'deki habere dayandırdığı bilgilere göre, ücretli abonelik sisteminde yer imlerini daha iyi derlemeyi mümkün kılan özelliklerin de yer alması bekleniyor. 

Konuyla ilgili henüz açıklama yapmayan şirketin, aboneli üyelik özelliklerini ne zaman kullanıcıların hizmetine açacağı ise netleşmiş değil