Twitter Bombayı Patlattı: Sesli ve Görüntülü Sohbet Özelliği Geliyor

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından Twitter, görüntülü ve sesli arama özelliklerini DM’lere eklemek amacıyla kolları sıvadı. Geçen aylarda dünyanın en popüler zenginlerinden Elon Musk, sosyal medya mecrası Twitter’ı 44 milyar dolara satın alacağını dile getirmiş ve Twitter ise bu teklifi memnuniyetle kabul etmişti. Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamaları arasında yer alan Twitter, şimdilerde ise büyük bir değişim içerisine girmeye hazırlanıyor.

Twitter Bombayı Patlattı: Sesli ve Görüntülü Sohbet Özelliği Geliyor

Twitter hormonun San Francisco genel merkezinde yapmış olduğu toplantıda kürsüye çıkan Elon Musk, sosyal medya platformundaki DM'lerin artık uçtan uca şifrelenebileceğini de söyledi.

Twitter DM'lere Görüntülü ve Sesli Görüşme Özelliği Geliyor

Diğer taraftan şifreli ve görüntülü sesli arama özelliklerini de aynı şekilde bu özelliği ekleyeceğini dile getiren Elon Musk, kullanıcılarını sevince boğdu. Öte yandan bazı kullanıcıları görüntülü bir şekilde görüşme özelliğinin Twitter’ın duasını aykırı bir şekilde olduğunu da savunuyor. Ünlü milyarder, Twitter 2.0 şeklinde adlandırdığı vizyonda öncelikli olarak mesajlarını güvenli hale getirilmesini hedefliyor.