TikTok’a 3 Yeni Özellik Geldi

Son dönemlerin popüler sosyal medya platformu TikTok; fotoğraf galerisi, karakter sınırlamasını artırma ile TikTok Shop gibi yeni özellikleri ile kullanıcıların beğenisine sunuldu. Son dönemlerde artış gösteren popülerliği ile gündemden düşmek nedir bilmeyen sosyal medya platformu TikTok, dünya genelindeki kullanıcı sayısını her geçen gün arttırarak yoluna devam ediyor. TikTok, bir taraftan kullanıcıların deneyimlerini iyileştirmeye devam ederken diğer taraftan şirket; fotoğraf galerisi, karakter sınır

TikTok’a 3 Yeni Özellik Geldi

TikTok Fotoğraf Galerisi
TikTok kullanıcıları, uygulama üzerinde artık paylaşım yaptıkları içeriklerde 35 kareye kadar fotoğraf galerisi oluşturabilecek ve bunları paylaşabilecek.


Yeni güncelleme ile beraber fotoğraf galerisine müzik eklenebilecek, diğer taraftan kullanıcılar galeride bulunan fotoğrafları sol tarafa doğru kaydırarak gezebilecek.

Karakter Sınırı Artırıldı

300 karakter sınırlaması ile hizmet veren TikTok, yeni özellik ile beraber artık kullanıcılara 2200 karaktere kadar Metin ekleme avantajı sunuyor. Diğer taraftan duyurulan pek çok yeniliğin yanı sıra videolara eklenebilen ses efektlerinde de aynı şekilde artış yapıldı.


TikTok Alışveriş Özelliği

TikTok platformu, diğer taraftan alışveriş özelliğini de kullanıcıların hizmetine sundu. Uygulama, kendi ürünlerini satmak isteyen fenomen kullanıcılara ve markalara TikTok Shop adlı bir hizmet sunuyor. İngiltere’de kısa süre önce uygulanan bu özellik, ABD ve Kanada gibi bölgelerde de yaygın bir şekilde kullanılmaya başlandı.