Son Dakika: Bursa Yıldırım'daki Sanayi Sitesinde Patlama! Ölü ve Yaralılar Var

Bursada patlama meydana geldi. Bursa Yıldırım'daki Otosansit Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren bir fabrikada henüz bilinmeyen bir sebeple patlama meydana geldi.  Patlamada ilk belirlemelere göre 2 işçi hayatını kaybederken, 2 işçinin de yaralandığı öğrenildi. Bursa'daki patlamaya ilişkin detaylar geliyor.

Son Dakika: Bursa Yıldırım'daki Sanayi Sitesinde Patlama! Ölü ve Yaralılar Var

Bursa Son Dakika... Bursa Yıldırım'daki Otosansit Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren bir fabrikada henüz bilinmeyen bir sebeple patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre 2 işçi hayatını kaybederken, 2 işçinin de yaralandığı öğrenildi. Bursa'daki patlamaya ilişkin detaylar geliyor.

PATLAMA SAAT 15.30'DA MEYDANA GELDİ.

Patlamanın ihbar edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Bölgedeki haberciler, çok sayıda yaralının şu anda çıkarıldığını bildiriliyor.  Bursa Yıldırım'daki Oto Sanayi sitesindeki patlamanın saat 15.30'da meydana geldiği bildiriliyor. 

Polis ekipleri şu anda çevredeki vatandaşları patlamanın meydana geldiği fabrikadan uzaklaştırarak emniyet çemberi oluşturmaya çalışıyor. Fabrikanın polyester iplik üreten bir fabrika olduğu belirtiliyor.

GÜNCELLEME: 17.20 - 2 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

Bursa Valisi Yakup Canpolat, hastaneye kaldırılan yaralılardan 2'sinin yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini açıkladı. Haber merkezlerine düşen ilk bilgilerde patlamada 3 kişinin hayatını kaybettiği belirtilmiş, daha sonra ise bu 3 işçinin durumu ağır yaralılar olduğu belirtilmişti. 

ÇALIŞMA BAKANI'NDAN AÇIKLAMA