Redmi Note 12 Serisi, Ekim Bitmeden Geliyor

Çinli teknoloji harikası Xiaomi, merakla beklenen Redmi Note 12 akıllı telefonlarını ekim ayı bitmeden görücüye çıkaracak.

Redmi Note 12 Serisi, Ekim Bitmeden Geliyor

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi markasının alt markası olarak hizmet veren Redmi, piyasaya çıktı sürdü uygun fiyatlı akıllı telefon modelleri ile oldukça iyi bir satış rakamı elde etmeyi başardı. 2020 senesinin Temmuz ayı içerisinde 140 milyon adet Redmi Note serisi satışına ulaştığını duyuran Xiaomi, 2021 senesini 240 milyonun üzerinde bir satışla kapatmayı da başardı.

Redmi Note 12 Serisi Geliyor

Çinli teknoloji firması Xiaomi, merakla beklenen Redmi Note 12 akıllı telefonlarını bu ay bitmeden tanıtıma sunacak. Şu an açısından yeni seride bulunacak modellerin isimleri ile özellikleri her bilinmiyor. Fakat daha önce, sırasıyla 67W, 120W, 210W hızlı şarj desteği ile sertifikalandırılmış redmi Note 12,redmi Note 12 Pro ve redmi Note 12 Pro+ isimleri ile sığdırılmıştı.

Diğer taraftan iddialara baktığımızda Redmi Note 12 Pro, ekim başlarında uygun fiyatlı orta sınıf 5G akıllı telefonlar açısından pazara sunulan MediaTek Dimensity 1080 işlemcisinden güç alacak.

Yeni işlemci, 200 megapiksel kameraları desteklediği için Redmi Note 12 Pro modelinin 200 megapiksel kamera ile gelme ihtimali de oldukça yüksek. Akıllı telefonlarla alakalı merak edilen diğer detaylar, çok yakında açıklanacak.