Play Station 5 Ne Zaman Çıkacak? İşte Beklenen Çıkış Tarihi ve Türkiye Fiyatı

Play Station 5 'in çıkış tarihi hakkında son dakika bilgileri gelmeye devam ediyor. Peki PS5 ne zaman piyasaya çıkacak? Fiyatı ne kadar olacak? Türkiye satış fiyatı ne olacak? İşte detaylar.

Play Station 5 Ne Zaman Çıkacak? İşte Beklenen Çıkış Tarihi ve Türkiye Fiyatı

Play Station 5 için geri sayım devam ediyor.

Oyun severlerin son dönemlerde en çok araştırdığı konuların başında Play Station 5 'in ne zaman piyasaya çıkacağı , fiyatının ne olduğu , Play Station 5 'in görüntüsü oldu. Peki Play Station 5 ne zaman piyasaya çıkacak? Play Station 5 'in piyasaya çıkış fiyatı nedir? 

Yeni oyun konsolları için geri sayıma geçildi. PS4 'ün piyasaya çıkmasının üzerinden 6 yıl geçti. Uzun bir süre geçmesi sonrası PS5 beklenmeye başladı. PS4 ve Xbox One ’ın satışa sunulmasının üzerindne toplamda 6 yıl geçti. Bunların raflardaki yerini almasının ardından  4K teknolojisinin hızla yaygınlaşması,  Sony’i bir ara nesil konsol üretmek zorunda bıraktı. Sonuç olarak PS4 Pro piyasaya çıktı. 

PS4 Pro ve Xbox One, oyun oynatma kapasitesi olarak günümüz oyunlarını oynatıyor ancak bir güncellemeye ihtiyaç duyuluyor. 

Edinilen son bilgilere göre Sony 'nin PlayStation 5 'i 2020 yılında piyasaya çıkaracağı bildirildi. Dedikodulara göre Japon konsol devinin 2019 yılında yapılan  E3’e katılmaması , PS5 'in 2020 yılına kaldığını gösterdi.

Bu programa katılmayan Sony 'nin PS5 üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. 

2020 İKİNCİ YARISI

2020 yılının ilk aylarında da PS5 için çalışmalar devam edecek. Dedikodulara göre Play Station 5 'in 2020 yılının ikinci yarısında, Temmuz ayından sonra piyasaya çıkarılacağı öğrenildi. 

FİYAT NE KADAR?

Play Station 5 'in çıkış fiyatı hakkında bazı bilgiler de geldi. 2020 yılı ikinci yarısında piyasaya çıkması beklenen PS5 'in fiyatının 500 dolar seviyesinde olacağı , ülkemizde de 5 bin TL civarında olmasının beklendiği bildirildi. 

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA