Netflix, Abonelik Ücretlerine Zam Yaptı

Çevrimiçi dizi ve film izleme platformu Netflix, Türkiye üyelik ücretlerine zam yapma kararı aldı.

Netflix, Abonelik Ücretlerine Zam Yaptı

3 farklı üyelik modelinin yer aldığı platformda abonelik ücretlerine yüzde 20 ile 50 arasında zam yapıldı.

Yeni İş haberleri yayımlandı! Kadın-Erkek diğer adaylarla iletişime geçmek, bilgi alışverişinde bulunmak ve son haberlere göz atmak için TIKLA VE İNDİR.

Temel paket ücretleri 17.99 TL'den 26.99 TL'ye yükseltilirken, standart paket ücreti 29.00 liradan 40.99 liraya yükseltildi. Netflix özel paketlerinin ücretini ise 41.99 liradan 54.99 liraya yükseltti.  

Netflix'in zam kararı ise, "Türkiye'deki içerik kütüphanemizi zenginleştirmek ve hizmet kalitemizi daha da arttırmak için üyelik ücretlerimizi güncelliyoruz. Bu değişiklikle birlikte, her yaşa ve zevke uygun yapımları üyelerimizin hayatına keyif katan bir eğlence deneyimiyle birlikte sunmaya devam edeceğiz.4 Mart'tan itibaren hayata geçireceğimiz aylık ücretlerimizi şöyle şekillendirdik: Temel plan 26.99 TL, Standart plan 40.99 TL, Özel plan ise 54.99 TL. Her zaman olduğu gibi üyelerimiz kendileri için en uygun seçeneği sunduğumuz bu üç plan arasından tercih edebilecek." ifadelerinin yer aldığı bir mesajla Türkiye'deki kullanıcılarla paylaşıldı.