NASA'dan Paralel Evren Açıklaması (Paralel Evren Nedir , Var mı?)

NASA'dan son dakika haberi: Paralel Evrren Teorisi ile ilgili ilk kez kanıta rastlandığı belirtildi. Peki paralel evren nedir? Paralel evren ne anlama gelmektedir?

NASA'dan Paralel Evren Açıklaması (Paralel Evren Nedir , Var mı?)

NASA 'dan paralel evren açıklaması.

Amerika 'dan son dakika haberi geldi. NASA 'dan yapılan son dakika açıklamasında palel evrenle ilgili bir kanıtın bulunduğuna yer verildi. 

Uzun süredir paralel evren teorisini kanıtlamak için çalışmalar yürüten NASA, bu arayışını sürdürüyor. Gelen son dakika bilgisi ise heyecanlandırdı. 

Hawaii Üniversitesi’nden Peter W. Gorham tarafından devam ettirilen çalışmalarda paralel evrenin var olabileceği iddiaları ortaya atıldı.  Söz konusu araştırmada Antartika buzullarının yüksek enerjili nötrino ile etkileşime girdiğinde yaydığı radyo dalgaları yaydığı tespit edildiği bildirildi. Bunlardan tespit edilen özel olarak tasarlanmış bir balon kullanılırken, balonun 3. uçuşu sırasında bilim insanları, önceki uçuşlardan gelen verileri tekrar gözden geçirmeye karar verdi.

Yapılan tekrar incelemesinde , sinyallerin uzaydan değil daha çok yerin altından geldiği fark edildi. Bulunan kanıt ile ilgili bir not paylaşıldı. Notta şu ifadelere yer verildi:

“Araştırmadaki “Bu sinyalleri açıklamak, bizimkiyle aynı büyük patlamada yaratılmış ve paralel olarak var olan karmaşık ve başka bir evrenin varlığını gerektiriyor. Bahsettiğimiz bu paralel dünyada, her şey ters bir şekilde pozitif-negatif olarak, sol-sağ olarak işliyor ve zaman geriye doğru gidiyor.”

KISACA PARALEL EVREN NEDİR?

Paralel evren , şuan yaşadığımız dünyadan farklı bir yerde aynı kişinin yaşaması demektir. Bu dünyada yaptığınız tercih kaderimizi yönlendirir. Paralel evren teorisinde ise yaptığınız tercih bu yaşamınızı , diğer tercih ise paralel evrendeki hayatınızı etkiler.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA