İnstagram'a Bomba Özellikler Geliyor

Sosyal medya platformu İnstagram mesajlara flaş özellikler geliyor. Üstünde çalışmaları devam eden İnstagram 'daki yeni mesajlaşma uygulaması Threads hakkında flaş bilgiler geldi.

İnstagram'a Bomba Özellikler Geliyor

Son dakika : İnstagram mesajlaşmaya yeni özellikler geliyor.

Facebook , sosyal medya platformu İnstagram 'daki yeni mesajlaşma uygulaması Threads ile kullanıcılara birçok yeni özellik sunacak. Söz konusu uygulama ile artık karşınızdaki kişilerle telefonunuzun şarj seviyesini bile paylaşabileceksiniz. Yeni uygulama ile  'yoldayım, varmak üzereyim, şarjım az' gibi yalanlar da bitecek.

Facebook , İnstagram 'a entegre edeceği bu mesajlaşma uygulaması üzerinde çalışmalarını son sürat devam ettiriyor. Söz konusu uygulama ile arkadaşlarınızın yerini öğrenebilir  hatta telefonunda ne kadar şarj kaldığını da görebileceksiniz.

Snapchat ’in Instagram ’da yakın arkadaş grubuna anlık olarak fotoğraf paylaşmayı  sağlayan özelliğine çok benzemekte.  Instagram daha önce de Snapchat’in 24 saatte kaybolan görseller özelliğini hikayeler adı altında kendisine uyarlamıştı. 

Webtekno 'da yer alan habere göre kullanıcılar, bu şekilde otomatik olarak bilgilerini arkadaşlarıyla paylaşabilme seçeneğini işaretleyebilecek ve telefonunda birçok bilgi diğer arkadaşı ile paylaşabilecek.  Son bilgilere göre uygulamanın tam konumu paylaşmayacağı ama , konum takip özelliği WhatsApp ’ta bulunuyor ve Facebook bu yöntemi seçebilir. Firma şu anda uygulamayı şirket içinde test etme aşamasında.

Yeni uygulama ile İnstagram arasında da bir senkronizasyon olacak. Mesajlaşma uygulaması, Instagram’ ın şimdik mesajlaşması gibi olacak.

Threads 'te hikayelere de bakılabilecek. Bu uygulama ile Threads, TikTok ve Snapchat’ ten kullanıcıları kendine çekmeyi hedefliyor. 

Facebook, Threads’in ne zaman çıkacağını henüz açıklamadı.  Ancak test aşamasından başarılı çıkması durumunda kısa sürede uygulama kullanıma sunulacak.

Kadın-erkek diğer adaylar İnstagram sayfamızda >> TIKLA KATIL