"Helikopter Değil Sanki Terörist"

Son dakika haberi: Helikopter kazası sonucu 10 askerimiz şehit oldu. Couger tipi helikopterin düşmesi sonucu bugüne kadar 37 askerimiz şehit oldu.

"Helikopter Değil Sanki Terörist"

Helikopter kazasında 39 şehidimiz.

Türkiye bugün Bitlis'ten gelen acı haberle yıkıldı. Bitlis'ten Tatvan'a giden helikopter kaza kırıma uğradı ve düştü. Helikopter kazası sonucu 11 askerimiz şehit oldu. 

Cougar tipi helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu meydana gelen kazada şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet , yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

FATİH ALTAYLI: HELİKOPTER DEĞİL SANKİ TERÖR ÖRGÜTÜ

Gazeteci Fatih Altaylı yaptığı açıklamada, bu tip helikopterin düşmesi sonucu şimdiye kadar 37 şehidimiz olduğunu söyleyerek, "Cougar helikopterlerde bugüne 37 Şehidimiz var. Hiç bit helikopter bir milleti bu kadar üzmedi. Helikopter değil sanki terör örgütü. Şehitlerimize rahmet diliyoruz. Aslanlar Nur içinde yatsınlar." dedi.

Couger Helikopter kazaları:

4 Haziran 1997:  11 Şehit
29 Nisan 2003 :   4 Şehit
1 Haziran 2017:   13 Şehit
4 Mart 2021    :   11 Şehit

KAZA KIRIMA UĞRAMAK NEDİR?

Kaza : En az bir kişinin hayatını kaybettiği, hayati tehlike atlattığı ya da bir donanımın tamamen zarar gördüğü hadiselerdir.
Kırım : Bir donanman geri döndürülebilir hasara uğradığı, yaralanmaların olabileceği, can kaybının yaşanmadığı hadiselerdir.

10 ŞEHİDİMİZ VAR

MSB tarafındna yapılan son dakika açıklamasında helikopter kazasında şehit sayısının 10 olduğuna yer verildi. Kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.