Google Yeni Özelliğini Test Etmeye Başladı

Google arama özelliklerini geliştirmek için yeni arayışlara giriyor. Kullanıcıların aradıklarını tam olarak bulmasının sağlanması amacıyla yeni bir özelliği test etmeye başlayan teknoloji devi , mevcut algoritmasını destekleyecek yenilik için gün saymaya başladı.

Google Yeni Özelliğini Test Etmeye Başladı

Google arama motoru kullanılarak yapılan aramalarda kelimelere göre çok fazla sayfa ön plana çıkarılıyor, sonuçlar genellikle kullanıcıların istediğini verse de bazen aranılan şeyin bulunması oldukça zaman alabiliyor.

Google'da testlerine başlanan yeni özellik Android tabanlı web tarayıcılarında yeni kartları beraberinde getirecek. Bu kartlar sayesinde sizinle benzer sorgularda bulunan kişilerin bağlantıları olacak. Böylece kullanıcıların, diğer kullanıcıların deneyimlerinden faydalanması sağlanacak. Yeni özellik, uygulama için alt çubuğundan yukarı kaydırılarak görülebilecek, kartlarda sizin yaptığınız aramayla ilgili Keşfet ve Arama'da tıklanılan bağlantılar görülecek.

Google şu an için bu özelliği kısıtlı kişiye sunmuş durumda, kullanıcı deneyimlerinden gelecek geri dönüşümlerin ardından özelliğin önümüzdeki süreçte Android tabanlı cihazlara entegre edileceği kaydedildi.