Google Play'de Clubhouse Tuzağı! Bu Uygulamayı İndirdiyseniz...

Türkiye'de de son haftalarda popülerliğini günden güne katlayan dünyanın ses getiren sosyal ağ uygulamalarından Clubhouse, sadece iOS tarafında mevcut.

Google Play'de Clubhouse Tuzağı! Bu Uygulamayı İndirdiyseniz...

Uygulamanın henüz bir Android sürümü yayımlanmış değil, fakat internet korsanları bunu fırsat bilerek Google Play'e sahte clubhouse uygulamaları yüklemeye başladı.Google Play'de  an itibariyle birden fazla sahte Clubhouse uygulaması yüklenmiş durumda. Kullanıcı verilerini çalmayı hedefleyen bu uygulamaları indirenlerin uygulamaları derhal silmeleri tavsiye edilirken, Google'ın bu konuda yetersiz kaldığı da görülüyor.

Clubhouse Uygulaması Nedir?

Odalar üzerinden sesli sohbet imkanı tanıyan Clubhouse, çeşitli konu başlıklarının yer aldığı , kısa sürede dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından birisi haline dönüştü. Twitter'ın başlangıç dönemlerindekine benzer bir çıkış gösteren uygulamanın şimdilik Android sürümü bulunmuyor. Uygulamanın yatırımcıları arasında bulunan Andrew Chen, Clubhouse uygulamasının Android'e de entegre edilebilmesi için çalışmaların sürdüğünü, taleplere karşılık verilebilmesi için daha fazla yatırımın hayata geçirileceğini söyledi.