Facebook'ta Çok Arkadaşı Olanlar için Yeni dönem! Arkadaşlık Talepleri Değişiyor

Facebook, kullanıcıların arkadaşlık isteklerinin listelenmesi konusunda düzenlemeye gideceğini duyurdu. Yapılan düzenleme planının gerçekleşmesi halinde Facebook'taki arakdaşlık talebi listelemesi değişecek.

Facebook'ta Çok Arkadaşı Olanlar için Yeni dönem! Arkadaşlık Talepleri Değişiyor

Facebook'ta Yeni dönem! Arkadaşlık Talepleri Değişiyor

Facebook, kullanıcıların arkadaşlık isteklrinin listelenmesi konusunda düzenlemeye gideceğini duyurdu. Yapılan düzenleme planının gerçekleşmesi halinde Facebook'taki arakdaşlık talebi listelemesi değişecek.

Facebook kullanıcılarına gelen arkadaşlık taleplerinin listelenmesine ilişkin yeni bir düzenlemeyi gündeme aldı. An itibariyle eskiden yeniye tarih sıralı şeklinde gösterilen arkadaşlık talepleri, sıralamalı olarak kullanılabilecek. Arkadaşlık isteği listesinde değişiklik yapacak olan Facebook, arkadaşlık isteklerinin kısmını kullanıcıların sıralamasına imkan tanıyacak. Bu düzenlemeyle birlikte, gelen arkadaşlık talepleri yeniden eskiye, ya da eskiden yeniye sıralanabilecek. Güncelleme, özellikle çok fazla arkadaşlık talebi bulunan kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak. Diğer yandan istekleri onaylamak ya da reddetmek yerine bekletmeyi seçen kullanıcılar da bu sayede yeni talepleri hızlıca kontrol edebilecek.