Elon Musk'un Uzaya Gönderdiği Tesla'nın İçindeki Depolama Cihazının Adı

Hadi 'nin bugünkü ipucu sorusu teknolojiden, Elon Musk 'tan geldi. Kısa zaman önce Elon Musk 'ın kırmızı spor bir otomobili uzaya gönderişini hepimiz heyecanla izledik. Bugünkü ipucumuz bu önemli olaydan geliyor. Tesla 'nın içinde uzaya bir de gizli bir mesaj gönderildi. Bu mesajı içinde barındıran ve milyarlarca yıl bozulmadan kendini koruyabilen bu depolama cihazının adını biliyor musunuz? şeklinde yayımlanan sorunun cevabı haberimizde.

Elon Musk'un Uzaya Gönderdiği Tesla'nın İçindeki Depolama Cihazının Adı

Akıllı telefon bilgi yarışması progrmaı Hadi 'nin bu akşamki yarışmasının ipucu sorusu yayımlandı.

Bu akşam saat 20,30 'da akıllı telefonlarda canlı olarak yayımlanacak gerçek para ödüllü bilgi yarışması Hadi 'de çıkacak soru yayımlandı. 

Her gün, İnstagram kanalı üzerinden o günkü yarışmada çıkacak sorulardan birinin ipucu sorusunu yayımlayan Hadi kanalı, bu akşam saat 20.30 'da düzenlenecek ve 12w sorudan oluşacak bilgi yarışmasının ipucu sorusunu yayımladı.

İPUCU SORUSU

Hadi 'nin bugünkü ipucu teknoloji alanından geldi. 

Hadi 'nin ipucu sorusunda Kısa zaman önce Elon Musk 'ın kırmızı spor bir otomobili uzaya gönderişini hepimiz heyecanla izledik. Bugünkü ipucumuz bu önemli olaydan geliyor. Tesla 'nın içinde uzaya bir de gizli bir mesaj gönderildi. Bu mesajı içinde barındıran ve milyarlarca yıl bozulmadan kendini koruyabilen bu depolama cihazının adını biliyor musunuz? sorusu soruldu.

SORUNUN CEVABI

Elon Musk 'ın uzaya gönderdiği ve bilgileri milyarlarca yıl muhafaza edecek depolama cihazı ARCH 'dir.