8 Şubat'tan Sonra Ne Olacak? WhatsApp'tan Yeni Açıklama

Son dakika haberi: WhatsApp'tan 8 Şubat tarihi ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada son gelişmelere , 8 Şubat tarihinden sonra ne olacağına yer verildi.

8 Şubat'tan Sonra Ne Olacak? WhatsApp'tan Yeni Açıklama

WhatsApp'tan yeni açıklama.

Popüler mesajlaşma ve arama uygulaması WhatsApp, geçtiğimiz gün yeni bir güncellemeye gitti ve gizlilik politikasında değişiklik yaptığını söyledi. Büyük tepki çeken gizlilik sözleşmesinin ardından geri adım atması beklenen WhatsApp, kararlı olduğunu dün yinelemiş ve gizlilik sözleşmesinin 8 Şubat tarihinden itibaren geçerli olacağını söylemişti.

PAYLAŞMAYANLAR KULLANAMAYACAK

Söz konusu gizlilik sözleşmesini kabul etmeyen kişiler 8 Şubat tarihinden sonra WhatsApp'ı kullanamayacak. 

8 ŞUBAT SONRASI NELER DEĞİŞECEK?

9to5Mac’e konuşan yetkili söz konusu adım sonrası nelerin değişeceğini , düzenlemelerin ne olacaığını söyledi. Yapılan açıklamada Facebook ile WhatsApp'ın kullanıcıların yazışmalarını, mesajlarını okuyamadığını söyledi ve gelecekte Facebook'un şirketlere güvenli hosting hizmetleri de sunacağına yer verildi. 

“Gelecekte şirketler müşterileriyle  WhatsApp üzerinden yazışabilecek, sorulara yanıt verecek, fatura gibi faydalı kayıtları yollayabilecek” ifadeleri ile yapılan açıklamada bir başka deyişle şirket tıpkı şirketlerden aldığımız SMS’ler gibi WhatsApp üzerinden çoğu zaman istenmeyen mesajlar almamıza imkan  sağlanacağına yer verildi. 

WHATSAPP'I BEKLEYENLER

Geçen gün bir açıklama yapan KVKK, WhatsApp hakkında inceleme başlatıldığını, 8 Şubat tarihinden itibaren geçerli olacak kararın değerlendirileceğine yer verildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA