2019 Steam Yaz İndirimleri Başlıyor (Hangi Oyunlar İndirime Girecek?)

Son dakika haberi: 2019 yılı Steam Yaz İndirimleri bugün başlıyor. Peki indirimler saat kaçta başlayacak? İndirimler ne zamana kadar geçerli olacak? Hangi oyunlar indirime girecek? İşte detaylar.

2019 Steam Yaz İndirimleri Başlıyor (Hangi Oyunlar İndirime Girecek?)

2019 Steam indirimleri başlıyor.

Oyunseverlerin büyük bir merakla beklediği 2019 yılı Steam indirimlerinin başlayacağı tarih geldi. Bugün Stream indirimleri başlayacak. Peki Steam indirimleri saat kaçta başlayacak? Steam hangi oyunları indirime alacak? Steam indirimleri ne zamana kadar devam edecek? İşte detaylar.

PC oyuncularının büyük bir merak ve heyecanla beklediğpi  Steam’in 2019 yılı Yaz İndirimleri için geri sayımda son saatlere girildi.  Bu kampanya kapsamında binlerce oyunda yüzde 80 ’e varan indirimler yapacak olan Steam, bu yıl da  oyun piyasasına damgasını vuracak gibi duruyor.

25 Haziran 2019 Salı, yani bugün Türkiye saati ile saat 20:00 ’da Stream Yaz İndirimleri başlayacak. Bugün başlayacak olan bu indirim kapsamında henüz hangi oyunların indirime gireceği açıklanmadı.Saatler 20,00 'ı gösterdiğinde detaylar belli olacak.

İNDİRİMLER 9 TEMMUZ 'A KADAR

9 Temmuz 2019 tarihine kadar Steam yaz indirim günleri devam edecek ve  bu indirim furyasında çok dikkatli olmanız gerekmektedir.  Çünkü fiyatlar dip yaptığı için oynamayacağımız oyunu bile bu indirim nedeniyle satın alacaksınız. Steam’in indirimlerini değerlendirirken, ince eleyip sık dokumak gerek ve gereksiz alımlardan kaçınılmalıdır.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA