İSKİ 461 Personel Alımında Mülakat Tarihleri Açıklandı

İSKİ 461 kamu personeli alımı evrak teslimi sürecinin sona ermesinin ardından mülakata girmeye hak kazananların listesi belli oldu. Mülakat tarihi sorgulama ekranı haberimizde.

İSKİ 461 Personel Alımında Mülakat Tarihleri Açıklandı

İSKİ kamu personeli alımı mülakat tarihleri açıklandı.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kamu personeli alımında evraklarını teslim eden ve sözlü mülakata girmeye hak kazananların , sınav tarihi ve yeri bilgisine yer verildi.

İSKİ tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

İSTANBUL SU VE KANALIZASYON İDARESI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESINDE 657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNUNA TABI OLARAK ISTIHDAM EDILMEK ÜZERE; MAHALLI İDARELERE İLK DEFA ATANACAKLARA DAIR SINAV VE ATAMA YÖNETMELIĞI HÜKÜMLERINE GÖRE SINAVA GIRECEK ADAYLAR BELIRLENMIŞTIR.

EK-2 SINAV GIRIŞ BELGESINI ALMAK IÇIN T.C KIMLIK NUMARASINI GIREREK, KAYITLI MOBIL TELEFONUNUZ ILE SMS DOĞRULAMASI YAPMANIZ GEREKMEKTEDIR.

SONUÇ SORGULAMA ADRESİ

İSKİ kamu personeli alımında mülakat tarihleri için TIKLAYIN

Siz de aşağıdaki yorum kısmından sözlü mülakat soruları hakkında bilgi alış verişi yapabilir, diğer adaylarla sohbet edebilirsiniz.

SÖZLÜ MÜLAKAT

İSKİ tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Memur kadroları için yapılacak sözlü sınav 07/01/2019 – 08/02/2019 tarihleri arasında İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Güzeltepe Mahallesi Alibey Caddesi No:7 34060 Eyüpsultan/İstanbul adresinde yapılacaktır.

Personel alım işleminin diğer aşamaları yapılacak sınava ve sonuçlarına bağlı olduğundan sınava katılmamaya yönelik olarak hiçbir mazeret kabul edilmeyecektir. Sınava girmeye hak kazandığı halde ilan edilen sınav tarihinde sınava katılmayan adaylar, sınav hakkını kaybetmiş sayılacaktır.

Sınav, adayların bilgi ve yeteneklerini ölçecek şekilde sözlü olarak yapılacaktır

Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,

2) Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi,

3) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu,

4) Mahalli idarelerle ilgili temel mevzuat

Kamubulteni.com  | Ankara