4 Bin TL Maaşla Zabıta Memuru Alımı-55-60 KPSS ile

3 farklı belediye , en az lise mezunu adaylar arasından zabıta memuru alımı yapıyor. 55-60 KPSS şartı ile yapılan zabıta alımlarının detayları haberimizin devamında. İşte başvurusu devam eden zabıta alımları ve başvuru detayları.

4 Bin TL Maaşla Zabıta Memuru Alımı-55-60 KPSS ile

Zabıta memuru alımları.

2019 yılında da belediyeler , en az lise mezunu adaylar arasından zabıta memuru alımlarını sürdürecek. KPSS puanı ile lise , ön isans ve lisans mezunu adaylar arasından yapılacak olan zabıta memuru alımlarında adaylar, belediyeler bünyesinde istihdam edilecek. Biz de bu haberimizde başvurusu devam eden zabıta memuru alımlarına yer verdik.

ZABITA MEMURU ALIMI BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Zabıta memuru alımlarına başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıyor olması gerekmektedir:

  • Türk vatandaşı olmak.
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
  • Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
  • Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak.
  • Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamasında bir sakınca bulunmamak
  • Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.
  • 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen genel şartların yanı sıra Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13/A maddesindeki özel şartlara göre, zabıta memuru başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek bedensel engeli bulunmamak.

HANGİ BELEDİYELER ZABITA MEMURU ALIMI YAPIYOR?

DPB'de yayında olan ilanlara baktığımızda Uludere Belediye Başkanlığı, Derik Belediye Başkanlığı ve Nusaybin Belediye Başkanlığı zabıta memuru alımı yapıyor. Bu ilanlardan Nusaybin ile Uludere Belediye Başkanlıklarının ilanına başvurular devam ederken , Derik Belediye Başkanlığı 'nın alımına başvurular 4 Şubat günü başlayacak.

Nusaybin Belediyesi zabıta memuru alımı başvuru özel şartları şu şekilde;

Başvuru şekli ve son başvuru tarihi için TIKLAYIN

Uludere Belediyesinin alımının detayları şu şekilde;

Başvuru şekli ve son başvuru tarihi için TIKLAYIN

Derik Belediyesinin zabıta alımı detayları şu şekilde;

Başvuru şekli ve son başvuru tarihi için TIKLAYIN

TÜM MEMUR ALIMLARINDAN, DİĞER İLLERİN ZABITA MEMUR ALIMLARINDAN, POLİS ASKER ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN MOBİL UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ OLARAK İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN