KPSS Şartı Yok: 899 Belediye Personeli Alımı Başvurusu Başladı 2019

Farklı şehirlerde belediyelere 899 personel alımı yapılacak. 20 şehirde bulunan belediyeler, belediye şirketlerine yapılan kamu işçisi alımında başvuru detayları haberimizde.

KPSS Şartı Yok: 899 Belediye Personeli Alımı Başvurusu Başladı 2019

Bugün yayımlanan belediye personeli alımı ilanları. 899 personel alınacak.

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden belediye personeli alımı ilanları yayımlandı. Yayımlanan duyurularda farklı şehirlerde belediyeler bünyesine , farklı kadrolarda çalıştırmak üzere personel alımı yapılacağına yer verildi. 

27 ARALIK 2019 İLANLARI

İŞKUR tarafından bugün yayımlanan duyurularda kadrolu kamu işçisi alımı yapılacağına yer verildi. 

İlan metinleri için Tıklayın

ALIM YAPILAN KADROLAR

20 farklı şehirde belediyeler bünyesine yapılan personel alımlarında adaylar, büro personeli, vasıflı ve vasıfsız işçi, güvenlik görevlisi, çağrı merkezi personeli, şoföri, spor eğitmeni, öğretmen, beden işçisi, büro işçisi, bilgi işlem personeli, elektrikçi, garson, biyolog, mühendis, otomotiv elektriçisi, bobinajcı, kaynakçı, laborant, antrenör, cankurtaran, diyetisyen, eğitmen, fizyoterapist, genel koordinatör, havuz operatörü, destek personeli, hostes, idari büro personeli, koordinatör, tekniker, hemşire, silahlı güvenlik, VHKİ, Psikolog ve uzman kadrolarında istihdam edilecek.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

- Türkiye Cumhuriyeti. vatandaşı olmak.

- Kamu haklarını kullanmaktan yoksun olmamak.

- TCK 'nın 53 'üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak

- Erkek adaylar için zorunlu askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş ya da askerlik çağına gelmiş ise askerlik yapmış yahut ertelenmiş , yedek sınıfa geçirmiş,

- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı bulunmamak.

- Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmamış olmak.

TÜM KAMU İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN