Düşük KPSS ile Zabıta-Düz Memur ve Büro Memuru Alımı (Mülakatlı-Mülakatsız)

Kamu kurumlarına en az lise mezunu adaylar arasından çok sayıda memur ve kamu personeli alımı yapılıyor. KPSS sınırı olmadan ve 55 KPSS şartı ile yapılan zabıta, düz memur, VHKİ, tahsildar ve büro memuru alımının başvuru detayları haberimizin devamında.

Düşük KPSS ile Zabıta-Düz Memur ve Büro Memuru Alımı (Mülakatlı-Mülakatsız)

KPSS puan sınırı olmadan ve 55 KPSS ile büro memuru, zabıta, düz memur alımı yapılıyor. İşte yayımlanan ilanların detayları.

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası ile Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyurularda Tapu ve Kadasro Genel Müdürlüğü 105 büro memuru ve Nusaybin Belediye Başkanlığı 55 KPSS ile 24 zabıta, düz memur, VHKİ ve personel alımı yapılıyor.

TAPU KADASTRO 105 BÜRO MEMURU ALIMI

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanda KPSS 2019/3 kapsamında 105 büro memuru alımı yapılacağına yer verildi. KPSS2019/3 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme İçin Tercih Kılavuzunda , lisans ve ön lisans mezunu adaylar arasından 262 memur ataması yapılacağına yer verildi. 

Tapuya büro memuru alımında başvuru şartları şu şekilde;

Lisans mezunu büro personeli alımında adayların 4984 ve 7225 nitelik kodlarındaki şartları taşıyor olması şartı var.

  • 4984: Tapu ve Kadastro / Tapu Kadastro lisans programından mezun olmak.
  • 7225: Güvenlik Tahkikatının Olumlu Sonuçlanması

Ön lisans mezunu büro personeli alımında ise adayların, 3301 ile 7225 nitelik kodlarındaki başvuru şartlarını taşıyor olması gerekiyor.

  • 3301: Emlak ve Emlak Yönetimi, Gayrimenkul Yönetimi veya Gayrimenkul Yönetimi ve Pazarlama ön lisans programlarının birimden mezun olmak.
  • 7225: Güvenlik Tahkikatının Olumlu Sonuçlanması.

Alım yapılacak iller ve nitelik kodları için >>>>>

TABLO-1. ÖN LİSANS MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLECEĞİ SÖZLEŞMELİ POZİSYONLAR

TABLO-2. LİSANS MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLECEĞİ SÖZLEŞMELİ POZİSYONLAR

NUSAYBİN BELEDİYESİ 24 MEMUR ALIMI

Nusaybin Belediye Başkanlığı bünyesine 55 KPSS şartı ile Tahsildar, Memur, Sosyolog, Tekniker, Zabıta Memuru, VHKİ, Mühendis, Bilgisayar İşletmeni alımı yapılıyor. Söz konusu ilana başvurular başvuru detayları şu şekilde;

GÜNCELLENEN VE DEĞİŞTİRİLEN KADROLAR ŞU ŞEKİLDE;

SIRA NO SINIFI
KADRO UNVANI
KADRO DERECESİ ADEDİ NİTELİĞİ CİNSİYET KPSSTÜRÜ KPSS PUANI

1
GİH VHKİ 7-9 3 Ekonomi, İktisat, İşletme, Maliye veya Muhasebe Lisans programlarının birinden mezun olmak.
M.E.B.’den onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası sahibi olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek.
Erkek/Kadın KPSS P3 En az 55
Puan

14

GİH
Memur 9 1 Adalet Önlisans programından mezun olmak. Erkek/Kadın KPSS P93 En az 55
Puan
15 GİH Zabıta 7 3 Ön lisans programlarının herhangi bir bölümünden mezun olmak. Erkek/Kadın KPSS P93 En az 55
Puan
16 GİH Zabıta 7 1 Ortaöğretim (Lise ve Dengi) mezunu olmak.
En az D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.
Erkek/Kadın KPSS
P94
En az 55
Puan
18 GİH Bilgisayar İşletmeni 7 1 Herhangi bir Lisans Programından Mezun olmak.
M.E.B.’den onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası sahibi olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek.
Erkek/Kadın KPSS
P3
En az 55
Puan
  • Zabıta Memuru kadrosu için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak. Boy ve kilo tespitleri belediyemizce yapılacaktır. Ayrıca bu kadroya başvuracaklar için görevini devamlı yapmasına engel olabilecek bedensel engeli bulunmamak şartı aranacaktır. d
  • 16 (Onaltı) sıra numaralı zabıta memuru kadrosu için başvuracak adaylar için zabıta teşkilatının ihtiyacına göre belirlenen, 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az (D) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.
  • 1 (Bir) sıra numaralı Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ve 18 (Onsekiz) sıra numaralı Bilgisayar İşletmeni kadrosu için başvuracak adaylar için M.E.B.’den Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası Sahibi Olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek.

BAŞVURU

İlana başvurular aşağıdaki evraklarla birlikte belediyeye yapılacak. Zabıta kadrosu için şahsen başvuru gerekmektedir. Son başvuru: 4 Şubat.

Memur kadrosu başvuru formu için TIKLAYIN

Zabıta kadrosu başvuru formu için TIKLAYIN

KAMUYA MEMUR ALIMLARINDAN, POLİS, SUBAY, ASTSUBAY ALIMLARINDAN VE TÜM İLANLARDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN