Belediye Ehliyet ve İkamet Şartsız Zabıta Alımı Başvuruları Başladı Hangi Şartlar Var Başvurular Ne Zaman Sona Eriyor

Fatih Belediyesi tarafından zabıta memuru ve memur alımı için başvurular başladı. Toplamda 60 personelden 50’si zabıta memuru için 10’u da memur kadrosu için ayrılmış durumda.

Belediye Ehliyet ve İkamet Şartsız Zabıta Alımı Başvuruları Başladı Hangi Şartlar Var Başvurular Ne Zaman Sona Eriyor

Kamu kurumları ve Belediye personel alımları devam ediyor. Fatih Belediyesi tarafından paylaşılan bir ilanla belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda 60 memur alımı yapılacak. Belediye tarafından ilk defa atanmak üzere boş bulunan memur kadrolarına 50 zabıta memuru alımı ve 10 memur alımı yapılacak. Başvuru yapan adaylar sınava alınacaktır.

Başvuru Tarihi ve Şekli

Zabıta memuru kadrosu için başvurular şahsen istenilen belgelerle beraber 05.09.2022 gününden 09.09.2022 günü mesai bitimine kadar (mesai günlerinde saat 09.00-17.00 arasında) Belediyenin İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne (Fatih Belediyesi Ana Hizmet Binası Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi No 54) yapılacaktır. Memur kadrosu için ise başvurular hem şahsen hem elektronik ortamda Belediyenin www.fatih.bel.tr internet adresine, hem de iadeli taahhütlü posta yoluyla Fatih Belediye Başkanlığı Fatih/İstanbul adresine gönderilebilecektir. Elektronik ortamda yada posta yolu ile beraber gönderilen belgelerin sınav tarihine kadar aslının teslim edilmesi gerekmektedir.

Alım Yapılacak Kadrolar

Başvuru Genel Şartları

- Türk vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

- Türk Ceza Kanunu’nun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,

- Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak

- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,

- Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,

- Zabıta memuru kadrolarına başvuracaklar için; tartılma ve ölçülme karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+, -) 10 kg’dan fazla fark olmamak. Boy ve kilo tespitleri belediyece yapılacaktır.

- Zabıta Memuru kadrolarına başvuru yapacaklar için sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.

Başvuru İçin İstenen Belgeler

Sınava girmek isteyen adaylar Başvuru Formunu belediyeden veya (www.fatih.bel.tr) internet adresi üzerinden temin edecekleri Başvuru Formuna aşağıdaki belgeleri ekleyecektir.

- Nüfus cüzdanı aslı veya kurumca onaylanmak üzere fotokopisi,

- Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi, (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyece tasdik edilebilir.)

- Yabancı okul mezunları için denklik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyece tasdik edilebilir)

- KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM’nin sitesinden alınan doğrulama barkodlu bilgisayar çıktısı,

- Erkek adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

- Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

- Son altı ay içerisinde çekilmiş 2 adet biyometrik fotoğraf, (1 adedi forma yapıştırılacak)

- Hangi kadroya başvuru yaptığına dair dilekçe. (Her aday eğitim durumuna göre ilan edilen yalnızca bir kadroya başvuru yapacaktır).

Sınav Tarihleri

Zabıta Memuru alımı için 03.10.2022 tarihinde Saat 09.00’da başlamak üzere,

Fatih Belediyesi Ana Hizmet Binasında sözlü sınav ve uygulamalı sınav yapılacaktır

Memur alımı için 13.10.2022 Tarihinde Saat 09.00'da başlamak üzere, Fatih Belediyesi Ana Hizmet Binasında sözlü sınav yapılacaktır.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /