8 Belediye 39 Kamu Personel Alımı

8 farklı belediye çıktıkları ilanlarla farklı kadrolarda 39 kamu personeli alımı duyurusu yaptı. Peki kimler başvuru yapabilir, KPSS şartı var mı?

8 Belediye 39 Kamu Personel Alımı

Duyurdukları ilanlarla farklı kadrolarda istihdam edilmek üzere 8 farklı belediye bünyesinde 39 kamu personeli alımı yapılacak. O kadrolar ve alınacak adaylar.

Afyonkarahisar Kılıçarslan Belediyesi

Belediye, duyurduğu ilanda ön lisans mezunu 1 tahsildar ve ortaöğretim mezunu 1 bilgisayar işletmeni alımı yapacak. Adaylardan KPSS puanı isteniyor.

Başvuru Kılavuzu İçin: TIKLAYIN

Konya Derebucak Belediyesi

Belediye zabıta memuru kadrosuna 2 personel alımı yapacağını duyurdu. Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin Rekreasyon bölümü veya Spor Yöneticiliği programlarının birinden mezun olması, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekmektedir. Adaylardan KPSS puanı isteniyor.

Başvuru Kılavuzu İçin: TIKLAYIN

Tokat Sulusaray Belediyesi

Belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere 3 lisans mezunu zabıta memuru ile beraber 3 ön lisans mezunu itfaiye eri alımı yapılacak. Adayların KPSS ilgili puan türlerinden en az 60 puan ve üstü alması gerekiyor.

Başvuru Kılavuzu İçin: TIKLAYIN

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi

Büyükşehir, ilk defa atanmak üzere itfaiye eri alımı yapacağını duyurdu. Toplamda 12 personel alınacak kadrola için dağılım şu şekildedir. 7 itfaiye eri, Meslek Yüksekokullarının Sivil Savunma ve İtfaiyecilik, İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği veya İlk ve Acil Yardım ön lisans programlarının birinden mezun olması, en az (C) sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekiyor. 3 itfaiye eri, Meslek Yüksekokullarının Elektrik, Makine ve İnşaat ön lisans programlarının birinden mezun olması, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekiyor. 2 itfaiye eri, herhangi bir ortaöğretim kurumundan (lise veya dengi okul) mezun olması, en az (C) sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekiyor. Adayların ilgili KPSS puan türünden 60 ve üzeri puan alma şartı var.

Başvuru Kılavuzu İçin: TIKLAYIN

Antalya Kumluca Belediyesi

Belediye lisans ve ön lisans mezunu toplamda 10 zabıta memuru alınacağını duyurdu. 5 zabıta memurunun, lisans düzeyinde eğitim veren programların herhangi birinden mezun olması şartı var. 5 zabıta memurunun ise, ön lisans düzeyinde eğitim veren programların herhangi birinden mezun olması şartı bulunuyor. Ayrıca adayların ilgili KPSS puan türlerinden en az 60 alması gerekiyor.

Başvuru Kılavuzu İçin: TIKLAYIN

Giresun Aydındere Belediyesi

Belediye bünyesinde 1 zabıta memuru alımı yapılacak. Alınacak personelin lisans mezun olması gerekiyor ve en az B sınıfı sürücü belgesi olması şartı var. KPSS 80 puan ve üstü adaylar başvuru yapabiliyor.

Başvuru Kılavuzu İçin: TIKLAYIN

Kilis Elbeyli Belediyesi

1 ortaöğretim mezunu memur kadrosuna ataması yapılacak. Başvuracak adayların, ortaöğretim Kurumlarının Pazarlama ve Perakende Alanı ve Dalları veya Muhasebe ve Finansman Alanı - Muhasebe / Muhasebe ve Finansman Dalından mezun olması ve en az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekiyor. İlgili KPSS puan türünden 60 ve üstü puan almak gerekiyor.

Başvuru Kılavuzu İçin: TIKLAYIN

Beykoz Belediyesi

Belediye 7’inci dereceli 5 müfettiş yardımcısı alacağını duyurdu. Başvurabilmek için lisana mezunu ve ilgili bölüm mezunu olmak gerekiyor.

Başvuru Kılavuzu İçin: TIKLAYIN