4500 TL Maaşla Belediye Memuru Alımı Başvuru Tarihi: Düz Memur, Zabıta, Bilgisayar İşletmeni, Mimar, Mühendis, Şehir Plancısı

Bahçelievler Belediyesi bünyesine KPSS 60 puan şartı ile belediye memuru alımı yapılacağı açıklanmıştı. İlanın başvuru bilgileri yazımızda.

4500 TL Maaşla Belediye Memuru Alımı Başvuru Tarihi: Düz Memur, Zabıta, Bilgisayar İşletmeni, Mimar, Mühendis, Şehir Plancısı

78 belediye memuru alımı başvuru tarihi.

En az 60 KPSS puanı ile farklı kadrolara belediye memuru alımı yapılacağı açıklandı. Bahçelievler Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanda toplamda 78 kamu personeli alımı yapılacağına yer verilirken , başvuruların 8 Mart 'ta başlayacağına yer verildi. 

Bahçelievler Belediye Başkanlığı bünyesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği ile Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine gore yapılacak memur alımında başvuru bilgileri şu şekilde:

KADROLAR

Alınacak adaylar aşağıdaki kadrolarda istihdam edilecek:

  • Mühendis
  • Zabıta Memuru
  • Bilgisayar İşletmeni
  • Mimar
  • Şehir Plancısı
  • Memur

ŞARTLAR

- Türk vatandaşı olmak.

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

- Türk Ceza Kanunu'nun 53'üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüyü kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak.

- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek beden ve akıl hastalığı bulunmamak.

- Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,

- Zabıta memuru kadrosuna başvuracaklar için; 657 sayılı Kanunun 48'inci maddesi'nin (A) fıkrasında belirtilen şartların yanı sıra Belediye Zabıta Yönetmeliği'nin 13/A maddesinde yer alan özel şartlara göre zabıta memuru kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1,67 metre, kadınlarda en az 1,60 metre boyunda olmak 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+ -) 10 kg. dan fazla fark olmamak. Boy ve kilo tespitleri belediyemizce yapılacaktır.

- Zabıta Memuru kadrolarına başvuru yapacaklar için sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.

ÖZEL ŞARTLAR VE KADRO DAĞILIMI

İlanın özel şartlar ve kadro dağılımı şu şekilde:

BAŞVURU TARİHİ

İlana başvuruda bulunacak adayların 8 ile 12 Mart 2021 tarihleri arasında başvurusunu yapması gerekmektedir. Zabıta kadrosu için başvurular şahsen, diğer kadrolar için ise hem şahsen, hem posta yolu ile hem de e posta yolu ile yapılabilecek. 

Başvuru formu yayımlandığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN