2019 İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru Maaşı Belli Oldu

En az lise mezunu adaylar arasından binlerce zabıta memuru alımı yapıldı ve 2019 yılında da alınmaya devam edilecek. Peki zabıta memuru ve itfaiye erleri 2019 yılında ne kadar maaş alacak? İşte maaş miktarı.

2019 İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru Maaşı Belli Oldu

2019 zabıta  ve itfaiye eri maaşları belli oldu.

Aralık 2018 dönemi enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından kamu personellerinin maaş zam oranları da belli oldu. Maaş zamlarının belli olmasının ardından en çok merak edilen maaş zabıta memurlarının  ve itfaiye erlerinin maaşları oldu. Biz de Kamubulteni.com olarak bu haberimizde, 2019 Ocak döneminde Zabıta Memurlarının ve itfiaye erlerinin maaşlarına gelecek zammı değerlendirdik.

Kamuya en az lise mezunu adaylar arasından şimdiye kadar binlerce zabıta memuru  ve itfaiye eri alımı yapıldı. 2019 yılında da yine itfaiye eri ile zabıta memuru alımları devam edecek. Kamubulteni.com olarak en doğru şekilde tüm alımları takipçilerimizle paylaşıyoruz. Siz de Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin ve tüm zabıta alımlarından bildirimle haberdar olun.

ZABITA MAAŞI

2019 Ocak döneminde belediyeler bünyesinde çalışmakta olan ve lise mezunu olarak işe giren bekar bir kişi, 3834 TL maaş alacak. 4511 TL Brüt maaşı olan zabıta memurunun maaşından 676 TL kesinti yapılıyor ve zabıtalara 3834 TL maaş verilecek.

İTFAİYE ERİ MAAŞLARI

Yine belediyeler bünyesinde çalışmakta olan itfiaye erleri, Ocak 2019 döneminde zam alacak. Enflasyon farkının da eklenmesinin ardından itfaiye eri , 3823 TL maaş alacak.

YENİ ALIMLAR YOLDA

Yeni itfaiye eri ve zabıta memuru alımı haberlerinden bildirimle haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN