Türkiye İş Bankası Memur Alımı Sınav Başvuru Şartları ve Tarihleri Açıklandı

Türkiye İş Bankası'ının İstanbul'da bulunan şube ve genel müdürlük bölümlerine memur alımı için 1 Nisan ve izleyen günlerde memur alımı sınavı düzenleneceği ve ilgili sınava başvuruların 22 Mart 2019 tarihine kadar yapılacağı açıklandı. İş Bankası memur alımı başvuru genel ve özel şartları, başvuru tarihi ve diğer detaylar...

Türkiye İş Bankası Memur Alımı Sınav Başvuru Şartları ve Tarihleri Açıklandı

Türkiye İş Bankası Memur Alımı Sınav Başvuru Şartları ve Tarihleri Açıklandı

Türkiye İŞ Bankası'ının İstanbul'da bulunan şube ve genel müdürlük bölümlerine memur alımı için 1 Nisan ve izleyen günlerde memur alımı sınavı düzenleneceği ve ilgili sınava başvuruların 22 Mart 2019 tarihine kadar yapılacağı açıklandı.

İŞ BANKASI MEMUR ALIMI YAPACAK

Türkiye İş Bankası'ndan yapılan resmi duyuruda 'Bankamızın İstanbul'da bulunan Şube ve Genel Müdürlük Bölümlerinde görevlendirilecek çalışma arkadaşlarımızı seçmek üzere 1 Nisan 2019 Pazartesi ve izleyen günlerde Memur alım sınavı düzenlenecektir. Sınavın yazılı aşaması İstanbul’da gerçekleştirilecektir. Sınava son başvuru tarihi 22 Mart 2019 Cuma günü saat 12:00 olup başvurular sadece cv.isbank.com.tr adresinde yer alan İş Bankası Aday Kariyer Portalı üzerinden yapılabilecektir. Başvurular arasından yapılacak değerlendirme sonucu sadece uygun bulunan adaylara, sürece ilişkin davet gönderilecektir.' ifadelerine yer verildi.

YENİ ALIMLARDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN TIKLA! TÜRKİYE'NİN LİDER MEMUR ADAYI SİTESİ KAMU BÜLTENİ'Nİ İNSTAGRAMDA TAKİP ET , HİÇ BİR HABERİ KAÇIRMA!

BAŞVURU GENEL VE ÖZEL ŞARTLARI İŞ BANKASI RESMİ SİTESİNDE

İş Bankası memur alımı başvurusu yapmak isteyen adayların 30 yaşını aşmamış olması, askerlikle ilgili 'Erkek adaylar için en geç 1 Nisan 2019 tarihine kadar askerlik görevini tamamlamış, muaf ya da en erken Ağustos 2020 celp dönemine kadar tecil ettirmiş olmak' şartını yerine getirmesi, üniversitelerin başvuru kılavuzunda belirtilen bölümlerinden mezun olması gerekiyor. Detaylı bilgilendirme https://www.isbank.com.tr/TR/hakkimizda/insan-kaynaklari/Sayfalar/insan-kaynaklari.aspx adresinde yer alıyor.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA