Kamu Bankası 17 Bin TL Maaşla Memur Alımı Başvuru Ekranı Açtı

Kamu Bankası'ndan 17 Bin TL maaş ile memur alımı ilanı geldi. Kamu bankasında memur olarak çalışmak isteyen adaylara harika bir iş fırsatı doğdu. Kamu Bankası 17 bin TL maaşla yeni banka personeli alımı başvuru ekranını açtı. Son müracaat tarihi ise 9 Eylül 2022 tarihi olarak açıklandı. Kamu Bankasından 17 bin TL maaş ile yeni memur alımı başvurusu ilanı geldi. Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası'nın Dünya Bankası ile işbirliği halinde yürütmekte olduğu kayıtlı istihdam oluşturma projesine yöne

Kamu Bankası 17 Bin TL Maaşla Memur Alımı Başvuru Ekranı Açtı

KPSS Şartı Aranıyor Mu? 
Kamu Bankası bünyesinde memur eksikliğini gidermek amacıyla en az 17 bin TL maaş ile bilgi teknolojileri uzmanı alımı yapılacak. Yapılan alımlarda başvuracak adaylardan herhangi bir KPSS şartı aranmayacak ve müracaat işlemlerini yerine getirecek adaylar açısından başvurular elektronik ortamda online bir şekilde yapılacak.

Kamu Bankası Personel Alımı Müracaat Özel Şartları Neler?
Kamu bankasında çalışmak isteyen adaylar, üniversitelerin ilgili bölümlerinin Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Matematik Mühendisliği ile Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun olmaları gerekir.
Takım çalışmasına yatkın,
Sorumluluk alabilecek ve etkili iletişim kurabilecek kabiliyete sahip olmak,
Java 8 ile üzerinden en az 3 yıl boyunca uygulama ve geliştirme tecrübesine sahip olmak,
Tercihen iyi derecede İngilizce biliyor olmak,
Analitik ve güçlü becerilere sahip olmak,
Spring, Spring boot,vur, gradle, Micro servis,hibernate gibi teknolojilerin etkin bir şekilde kullanıldığı çalışmalarda görev alan adaylardan alım işlemleri gerçekleştirilecek,
Scrum metodolojileri ile yazılım yaşam döngüsü süreçlerine hakim olmuş adaylar iş başvurularını yapabilecek,

Kamu Bankası Memur Alımı İş Başvuru Tarihi ve Şekli
Kamu Bankası iş ilanlarına müracaat işlemlerini gerçekleştirmek isteyen adaylar, başvuru şartlarını yerine getirmek kaydı ile başvurulacak pozisyon unvanını açıklayan talep edilen formata uygun bir şekilde hazırlanarak, Türkçe özgeçmişin dokümanı ile müracaat yazısını iletişim bilgileri ile beraber elektronik ortamda online bir biçimde en geç 9 Eylül 2022 tarihine kadar saat 17.00'de başvuru butonunu tıkladığında bağlanılan üzerinden iletilmesi gerekir.