İŞKUR Duyurdu: 4 Kadroya En Az Lise Mezunu Banka Memuru Alımı Yapılacak

İŞKUR üzerinden art arda ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda en az lise mezunu adaylar arasından banka personeli alınacağına yer verildi. 3 bankaya, 4 kadroda ve 5 şehirde yapılan personel alımları yazımızda.

İŞKUR Duyurdu: 4 Kadroya En Az Lise Mezunu Banka Memuru Alımı Yapılacak

Son dakika : Bankalara personel alımı yapılıyor.

Farklı illere İŞKUR üzerinden banka personeli alımı için ilanlar İŞKUR üzerinde yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda en az lise mezunları arasından yapılacak personel alımlarında adayların 4 kadroda istihdam edileceğine yer verildi. 

ALIM YAPILAN KADROLAR

İŞKUR üzerindeki ilanlara baktığımızda alınacak adayların aşağıdaki kadrolarda istihdam edileceğine yer verildi:

  • Bankacılık ve Finans Uzmanı  
  • Büro Memuru (Genel)   
  • Banka Gişe Yetkilisi   
  • Satış Danışmanı / Uzmanı  

ALIM YAPAN BANKALAR

Alım yapan bankalar şu şekilde:

  • QNB FİNANSBANK ANONİM ŞİRKETİ
  • TÜRKİYE İŞ BANKASI
  • AKBANK 

BAŞVURU ŞARTLARI

Bankacılık ve Finans Uzmanı  

Banka içerisindeki tüm işlemleri sahada yapacak personeller alınacaktır.

erkek adaylar için askerlik yapılmış ya da en az 2 yıl tecilli olmalıdır.

İşverenle iş görüşmesi yapmak için www.iskur.gov.tr adresinden giriş yapıp ilana başvur a tıklandıktan sonra firmayla görüşmeye gidilmesi gerekiyor.

Büro Memuru (Genel)   

  • T.C vatandaşı olmak
  • Mülakat tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak
  • Kamu haklarından yoksun bulunmamak
  • Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak

Banka Gişe Yetkilisi   

İŞBANKASI ŞUBELERİNDE  BANKA GİŞESİNDE ÇALIŞABİLECEK; EN AZ %40 ENGELLİ RAPORU OLAN , 30 YAŞINI DOLDURMAMIŞ, EN AZ LİSE MEZUNU ENGELLİ PERSONEL İSTİHDAM EDİLECEKTİR. Bankanın işe alım koşulları ayrıca aşağıda da belirtilmiştir.

Şartları taşıyan kişilerin talebe başvuru yapmaları yeterlidir. Ön elemede olumlu görülen kişilere mülakat için işbankası tarafından dönüş yapılacaktır.

Engelli işe alım koşulları:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.Mülakat tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak.Engelli olduğunu (en az % 40) tam teşekküllü devlet hastanesinden alınacak sağlık kurulu raporuyla belgelemek.Kamu haklarından yoksun bulunmamak.Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak.Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak.Lise,ticaret meslek lisesi,2 yıllık meslek yüksekokulu mezunu olmak.

Büro Memuru (Genel)   

35 yaşını doldurmamış en az Lise mezunu BANKA GİŞE YETKİLİSİ mesleğinin nitelik, yetkinlik ve özelliklerini taşıyan kişiler arasından engelli personel alınacaktır. (irtibat 0258 295 16 70 Olgu YETGİN ) başvuracak adaylar kariyer.akbank.com üstünden profil oluşturup başvuru yapması gerekmektedir. 

Banka Gişe Yetkilisi   

QNB FİNANSBAK BALIKESİR'DE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE, BİREYSEL BANKACILIK ÜRÜNLERİ SATIŞINI YAPABİLECEK, EN AZ ÖNLİSANS MEZUNU, BAY-BAYAN, 20-25 YAŞ ARALIĞINDA SATIŞ DANIŞMANLARI ALINACAKTIR.(FU)

Büro Memuru (Genel)   

4 kişilik engelli kontenjanı vardır.

Lise-Önlisans(Meslekyüksekokul) mezunları başvuru yapabilir. 

Başvurular pandemi süreci nedeniyle online olarak alınacaktır. Başvurmak isteyen adayların - Bu ilana başvuru yapmaları yeterlidir. İlan süresi bitiminde başvuranların listesi firma yetkililerine gönderilecek ve değerlendirme yapılacaktır. Süreç sonucu başvuru yapan kişilere mesaj ile bilgilendirilecektir.

Detaylı bilgi için Aydın İŞKUR Engelli Danışmanlığı Servisi

Satış Danışmanı / Uzmanı  

  • Önlisans ve Lisans mezun veya devam eden
  • Erkek adaylar 2 yıl tecilli
  • sosyal olanakları:yemek,yolparası,prim
  • İşverenle iş görüşmesi yapmak için www.iskur.gov.tr adresinden giriş yapıp ilana başvur a tıklandıktan sonra randevu alınıp firmayla görüşmeye gidilmesi gerekiyor

BAŞVURU

Başvurular internet üzerinden alınacak. 

https://esube.iskur.gov.tr/

Linke tıklayın. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra İŞ İLANLARI kısmına tıklayın. Son olarak iş arama sayfası karşınıza çıkacak. Burada aşağıdaki gibi İŞYERİ UNVANI kısmına BANK yazın ve ARA butonuna tıklayın.

İlana başvuracaklarla bilgi alış verişinde bulunmak için TIKLAYIN