Halkbank Memur Alımı Başvuru Şartları, Tarihleri ve Sınav Ücreti

Halkbank memur alımı için başvuru işlemleri 18 Ocak 2019 tarihi itibariyle sona erecek. Halk Bankası'ndan geçtiğimiz haftalarda yapılan resmi duyuruda 50 kişilik personel alımı yapılacağı, personel alımları için gerçekleştirilecek sınava başvuru yapmak isteyen adayların 45 TL tutarındaki sınav ücretini yatırması gerektiği vurgulanmıştı.

Halkbank Memur Alımı Başvuru Şartları, Tarihleri ve Sınav Ücreti

Halkbank Memur Alımı için Başvuru süreci 18 Ocak'ta Sona Erecek

Halk Bankası'nın uzman yardımcısı alımı yapılacağına dair duyuru Aralık ayının ikinci haftasında kurum resmi internet sayfası ve çeşitli basın yayın kuruluşları vasıtasıyla kamuoyu ile paylaşılmıştı. 17 Aralık 2018 tarihi itibariyle başlayan personel alımı başvuruları 18 Ocak 2019 tarihinde sonlancak.  Halk Bankası BT Uzman yardımcısı alımı için başvuru yapacak adayların başvuru genel şartlarının yanı sıra kurumun pozisyonlara göre özel belirlenen şartları da dikkatle incelemesi gerekli. BT Uzman yardımcısı alımı sınavında 120 soru yer alacak.

MEZUNİYET ŞARTI, SINAV ÜCRETİ VE SINAV BAŞVURU ADRESİ

Türkiye Halk Bankası taraıfndan 17 Aralık 2018 tarihinde yayımlanan duyuruda BT (Bilişim Teknolojileri) Uzman yardımcısı alımı yapılacağı, alım için ayrılan kontenjanın 50 olduğu belirtilirken, başvuru sürecinin 18 Ocak'ta sona ereceği, sınavın 27 Ocak 2019 tarihinde uygulanacağı vurgulanmıştı.  Başvuru yapacak adayların Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Endüstri Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri, Elektrik Mühendisliği, Matematik-Bilgisayar, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği,Telekomünikasyon Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Sistem ve Kontrol Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği Yazılım Mühendisliği bölümlerinden mezuniyet şartını yerine getirmesi gerekli. 

Sınav başvuruları http://sinav.yildiz.edu.tr adresinden yapılacak.Sınav ücreti olan 45 TL'nin başvurudan önce yatırılması gerektiği belirtildi.

YENİ PERSONEL ALIMLARINDAN ANINDA HABERDAR OLMAK, MEMUR ALIMI HABERLERİ, ÖZEL SEKTÖR İŞ HABERLERİ VE DAHA FAZLASINI YAKINDAN TAKİP ETMEK İÇİN KAMU BÜLTENİ UYGULAMASINI CEP TELEFONUNUZA İNDİREBİLİRSİNİZ.İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA