Bankalar İŞKUR Üzerinden 100 Personel Alımı Yapıyor

Bankalar, en az lise mezunu adaylar arasından personel alımı yapıyor. Engelli ve engelli olmayan adaylar arasından yapılan personel alımlarının detayları haberimizde.

Bankalar İŞKUR Üzerinden 100 Personel Alımı Yapıyor

Bankalar İŞKUR'da ilan yayımladı.

5 farklı banka, Türkiye İş Kurumu resmi sayfası aracılığıyla yayımladığı ilanlarında, en az lise mezunu adaylar arasından banka personeli alımı yapacaklarını duyurdu. Tecrübeli ve tecrübesiz adaylar arasından yapılacak alım için bankalar, adayların diksiyonunun düzgün olmasını, ikili ilişkilerde başarılı olması ve yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilmesini dikkate alacak. 

PERSONEL ALIMI YAPAN BANKALAR

  • TÜRKİYE GARANTİ BANKASI A.Ş.
  • TÜRK EKONOMİ BANKASI A.Ş.
  • AKBANK T.A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 
  • QNB FİNANSBANK A.Ş. 
  • DENİZBANK A.Ş. 
  • TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.

PERSONEL ALIMI YAPILAN KADROLAR

Yayımlanan ilanlarda yukarıdaki 5 banka, Büro Memuru, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Bankacılık Meslek Elemanı kadrolarında istihdam etmek üzere personel alımı yapıyor. Toplamda 100 adet personel alımı yapılacak.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Çoğunluğu engelli personel alımı olan ilanlarda adayların en az lise mezunu olması, dış görünüşüne önem vermesi, diksiyonu düzgün olması, ikili ilişkilerde etkil olması, ikna kabiliyeti yüksek olması, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek olması, grup şeklinde çalışmaya yatkın olması gerekmektedir.

BAŞVURU 

İŞKUR üzerinden yapılan banka personeli alımlarına başvuru yapabilmek için aşağıdaki linki kopyalayın ve yeni sekmede açın. Açılan sayfada giriş yapın ve iş ilanları kısmını tıklayın. Açılan sayfada İŞYERİ UNVANI yazan kısma BANK kelimesini yazın ve aRA butonunu tıklayın. İlanlar sıralanacaktır. İlanlara tıklayarak bu ekrandan başvuru yapabilirsiniz.

https://esube.iskur.gov.tr/

POLİS, ASTSUBAY, PERSONEL VE MEMUR ALIM İLANLARI GELDİĞİ ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara