Bankacı Olma Hayali Olanlar! Akbank, Servis Yönetimi Personeli Alıyor

Akbank resmi internet sayfası ile sosyal medya hesapları üzerinden bu sabah yapılan son dakika açıklamasına göre servis yönetimi personel alımı yapılacak. Eylül ayı ilanı kapsamında Akbank bünyesinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacak. Personel alımları kapsamında Akbank iş ilanı yayınlandı.

Bankacı Olma Hayali Olanlar! Akbank, Servis Yönetimi Personeli Alıyor


Personel alımları hususunda bankalar iş ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Akbank tarafından eylül ayı iş ilanları kapsamında servis yönetimi personeli alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuru ekranı açıldı ve başvuru için detaylar da haberimizin detayında...


Akbank'tan Açıklama Geldi


“Akbank teknoloji takımımızda, servislerimizin dayanıklığını artıracak ve müşterilerimizin deneyimini en üst düzeye çıkaracak servis yönetimi takımımızın yeni üyelerini bekliyoruz.”
Uygulama geliştirme aralığında uzmanlığını ve deneyimini altyapı ve Resillince becerileri ile zenginleştirmek mi istiyorsun?

Ortak atma teknolojilerinde uzmansın ve uygulama geliştirme dünyasını açalım mı yapmak istiyorsun?


Beceri ve yetkinliklerini yeni teknolojilerle devamlı zenginleştireceğim Akbank teknoloji takımına katıl, kendi yaşadığın şehirden, evinden çalışarak geleceğin bankacılığını birlikte şekillendirelim.”
 Dedi.


Akbank Personel Alımı Başvuruları Nasıl Yapılacak? 


Müracaat işlemlerini gerçekleştirmek isteyen adaylar için başvurular sadece online bir şekilde elektronik ortamda yapılacak ve farklı yöntemler ile yapılacak olan başvurular ise kesinlikle dikkate alınmayacaktır. Adaylar başvurularını başvuru ekranı linki üzerinden giriş yapmak suretiyle Akbank sayfası üzerinden sadece başvuruları yapılacaktır. 


Akbank Personel Alım Koşulları Neler?

  • Müracaat işlemlerini gerçekleştirecek adaylardan aranan şartlar genel itibariyle;
  • Sorumluluk sahibi olma, 
  • Servislerini dayanaklılık ile devamlılığını sağlayacak strateji, politika, süreç ve çalışma prensiplerine uygun olma, 
  • Servisleri ve verileri hayat döngüsü süresince dayanıklılık ile süreklilik aktivitelerinde sorumlu olabilme
  • İstatistikler ve analizler hususunda deneyimli olma ile tercihen veri yapıları ve veri tabanı mimarileri ile ilgili bilgi sahibi olma gibi çeşitli özellikler aranmaktadır.