Uzman Çavuş ve Uzman Jandarmaların Müjde Beklentileri Sürüyor

Kahraman ordumuzun göz bebeği uzman çavuşlarımızın kadro ve özlük hakları konusundaki beklentileri devam ediyor. 3600 ek gösterge, sosyal tesislerden eşit faydalanma imkanı, kadro gibi beklentilerini defalarca gündeme getiren Uzman çavuşlar, ordu içerisinde subay, astsubaylar gibi orduevlerinden ve diğer özlük haklarından faydalanmak istediklerini belirtiyor.

Uzman Çavuş ve Uzman Jandarmaların Müjde Beklentileri Sürüyor

Uzman Çavuş ve Uzman Jandarmaların Müjde Beklentileri Sürüyor

Kahraman ordumuzun göz bebeği uzman çavuşlarımızın kadro ve özlük hakları konusundaki beklentileri devam ediyor. 3600 ek gösterge, sosyal tesislerden eşit faydalanma imkanı, kadro gibi beklentilerini defalarca gündeme getiren Uzman çavuşlar, ordu içerisinde subay, astsubaylar gibi orduevlerinden ve diğer özlük haklarından faydalanmak istediklerini belirtiyor. Konuyla ilgili TBMM'de girişimlerde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, geçtiğiimiz aylarda konuyla ilgili söz aldıklarını, kısa süre içerisinde düzenlemenin hayata geçirilebileceğini söylemişti. Yönter, 'Ben kendimi uzman çavuş, jandarma hissediyorum. Bu kahramanların problemlerinin çözülmesi konusunda bütün samimiyetimizle çalışıyoruz. Meseleye siyasi bakmıyoruz. Oy hesabı yapmıyoruz. Uzmanlar, TSK’nın belkemiğidir. Şu anda vatanın dağında taşında soğuk demeden beka mücadelesi veriyorlar. Fırat’ın doğusunu yerle yeksan edeceksek bunu uzman çavuşlarımız yapacak. Bu kardeşlerimiz kadro istiyorlar. Söz de aldık, oldu sayıyoruz. Uzman çavuşlarımız gösterilen her hedefe ulaşıyor. Bu kardeşlerimiz şehit olunca cennete giriyor ama orduevine giremiyor. Orduevinde ne var? Açalım, eşiyle çocuğuyla kardeşlerimiz gelsin otursun. Ben bunun da olacağına inanıyorum.' şeklinde konuşmuştu. 

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş da uzmanlar federasyonunu ziyaret ederek sayısı 200 bini bulan uzman çavuş ve emekli uzman çavuşların sorunlarıyla ilgili bilgi almış, konuyu gündemde tutacaklarını söylemişti. Seçimden önce uzman çavuşları ilgilendiren düzenlemelerin TBMM'den geçmesi zor görünüyor, seçimden sonra gelişmeleri sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz.

UZMAN ÇAVUŞLAR SOSYAL MEDYANIN DA GÜNDEMİNDE!

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA