MSÜ Deniz Harp Okuluna Öğrenci Alınacak, Başvurular 19 Kasım'da Sona Erecek

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Deniz Harp Okulu öğrenci alımı için başvuru işlemleri MSB'nin resmi internet sayfası üzerinden devam ediyor.

MSÜ Deniz Harp Okuluna Öğrenci Alınacak, Başvurular 19 Kasım'da Sona Erecek

Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu 3'üncü Sınıfına öğrenci alımı yapılacak. Milli Savunma Üniversitesi tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan resmi duyuruda Lisans programlarında öğrenimini sürdüren 3 ve 4'üncü sınıf öğrencilerinden Deniz Harp Okulu 3. sınıfı 2018-2019 eğitim öğretim yılı 2. yarıyılında başlamak üzere erkek öğrenci alımı yapılacağı belirtilmişti.

Başvuru koşullarını sağlayan erkek adaylar 18 ekim ile 19 Kasım 2018 tarihleri arasında MSB'nin http://www.msb.gov.tr/ internet sayfası üzerinden başvurularını yapacaklar. Başvuru değerlendirmesi ve başvurusu kabul edilen adayları ilanı MSB tarafından 4 Aralık'ta, seçim aşamaları 10 ile 21 Aralık 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. İntibak Eğitimlerinin MSÜ Deniz Harp Okulu Komutanlığı'nda yapılacağı öğrenildi. Başvuru Genel Şartları aşağıdaki gibi :

Bu arada geçtiğimiz gün MSB'den öğretmen ve mühendis sınıfı muvazzaf subay adayı alımı eğitime katılış duyurusu yayımlandı. Öğretmen ve mühendis sınıfı subay adayı sonucu asil ve yedek adayların listesinin 19 ekim'de ilan edildiğine yer verilen duyuruda, adayların kayıt işlemlerini Kara Kuvvetleri Komutanlığı için 3 Kasım, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı için 5 Kasım, Hava Kuvvetleri Komutanlığı için 30 Ekim 2018 tarihine kadar yapmaları gerektiği belirtildi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA