MSB PERTEM'den Deniz Harp Okulu Askeri Öğrenci Alımı Sonuç Duyurusu

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Dairesi (MSB-PERTEM) Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda, Deniz Harp Okuluna askeri öğrenci alımı sonuçlarının açıklandığına yer verildi.

MSB PERTEM'den Deniz Harp Okulu Askeri Öğrenci Alımı Sonuç Duyurusu

Milli Savunma Bakanlığı PERTEM tarafından bir son dakika duyurusu geldi.

MSB resmi safyası aracılığıyla yayımlanan duyuruda, Deniz Harp Okuluna yapılan askeri öğrenci alımı için sonuçların açıklandığına yer verildi. 

"MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ (MSÜ) DENİZ HARP OKULU 3'ÜNCÜ SINIFINA ÜNİVERSİTELERİN 3'ÜNCÜ VE 4'ÜNCÜ SINIFLARINDAN ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ ASİL ADAYLARIN İLANI" başlığı ile yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

1. Mülakat aşamasını geçen ve hastaneye sevk edilen adaylar 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Bahar Dönemi MSÜ Deniz Harp Okulu seçim aşamalarını başarı ile tamamlamıştır.

2.Başarılı olan adaylardan ilk hastaneden "ASKERİ ÖĞRENCİ OLUR" kararlı sağlık kurul raporu alanlar ile itirazlar sonucunda hakem hastaneden "ASKERİ ÖĞRENCİ OLUR"kararlı sağlık kurul raporu alanlar kayıt yaptırma hakkına sahiptir.

3.Adayların kesin kayıt işlemleri 14-16 Ocak 2019 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde (08.00-17.00) Deniz Harp Okulu Tuzla Yerleşkesine şahsen yapılacaktır. 16 Ocak 2019tarihinde en geç saat 17.00'a kadar kesin kaydını yaptırmayan adayların ASKERİ ÖĞRENCİ ADAYLIĞI SONLANDIRILACAKTIR.
4.2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılında Deniz Harp Okulu İntibak Eğitimleri 
14 Ocak 2019 tarihinden itibaren Deniz Harp Okulu Tuzla Yerleşkesinde başlayacaktır.
5. Başvuru aşamasında belirttiğiniz telefon numaralarında bir değişiklik olması durumunda mutlak suretle Deniz Harp Okulu Komutanlığına bildirmeniz gerekmektedir.
6.Adayın müracaatı esnasında yüklemiş olduğu öğrenim belgesi (transkript) ile kayıt aşamasında getireceği öğrenim belgesi (transkript) arasında farklılık olması durumunda, ibraz edeceği son belge üzerinden kontroller yapılacak ve ilgili başvuru kılavuzunda tanımlanmış kaynak bölüm ve AKTS şartını sağlamadığı belirlenen adayların ASKERİ ÖĞRENCİ ADAYLIĞI SONLANDIRILACAKTIR. 
7.Adayların kesin kayıt işlemleri için yanında getirmeleri gereken belgelere ulaşmak için tıklayın

8. Deniz Harp Okulu yerleştirme sonuçları için tıklayın

BU İLAN AYNI ZAMANDA TEBLİGAT YERİNE GEÇMEKTEDİR.
DENİZ HARP OKULU İLETİŞİM BİLGİLERİ    :  0216 3952630 / 3012

KESİN KAYITTA GEREKLİ BELGELER
1. Askeri öğrenci adayı tanıma formu (Adayların doldurarak yanlarında getirecekleri aday tanıma formu)
2. Adayın halen okumakta olduğu üniversitesinden alınmış onaylı (ıslak imzalı ve mühürlü) öğrenim belgesi (transkript). Öğrenim belgeleri 2019 tarihli olacaktır.
3. Sınav merkezi tarafından sevk edildiği hastaneden alınmış sağlık kurulu raporu veya ön bildirim belgesi (anılan raporun/belgenin adayın kendisinde olması halinde)
4. Adli sicil kaydı (Son üç ay içerisinde alınmış olmalıdır)
5. Adaya ait fotoğraf (6 Adet Biometrik)
6. Kan grubunu gösteren belge
7. Nüfus cüzdanı  (aslı ve fotokopisi)
8. Taahhütname 
9. 1 adet mavi, telli dosya
Not : Kayıt işlemleri için istenen yukarıdaki belgeler mavi plastik telli dosya içerisinde ve yukarıda belirtilen sıraya göre düzenlenerek getirilecektir. (Belgeler delinmeyecek her biri şeffaf dosyalara konularak telli dosyaya yerleştirilecektir.)

ULAŞIM BİLGİLERİ
    İstanbul'da Tuzla'ya ulaşmak için www.dho.edu.tr adresinde iletişim sekmesi altında yer alan ulaşım bilgilerinde belirtilmiş İ.E.T.T. otobüslerini kullanabilirsiniz. Kadıköy (130, 130A), Maltepe (130E, 133T), Tuzla (133M, 130T, 133P) ve Sabiha Gökçen Havalimanından (130H) kalkarak okulumuza gelen otobüsler mevcuttur.
    Ayrıca Tuzla Merkeze herhangi bir ulaşım yolu ile gelindiğinde, Tuzla Merkezden Deniz Harp Okuluna minibüs ve taksi ile de ulaşım sağlanabilmektedir.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA