MSB'den Asker Alımı Açıklaması Geldi (Subay - Astsubay - Uzman Çavuş Onbaşı - Sözleşmeli Er Erbaş)

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada subay astsubay, uzman çavuş, onbaşı ve sözleşmeli er-erbaş alımlarına değinildi.

MSB'den Asker Alımı Açıklaması Geldi (Subay - Astsubay - Uzman Çavuş Onbaşı - Sözleşmeli Er Erbaş)

Milli Savunma Bakanlığı'ndan subay, astsubay, uzman erbaş ve sözleşmeli er erbaş alımı açıklaması.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada geçtiğimiz yıl yapılan operasyonlarda, yurt içinde 53, sınır ötesinde ise 66 olmak üzere toplamda 119 teröristin etkisiz hale getirildiğine yer verildi. 

Yapılan açıklamada bölücü hainlerin etkisiz hale getirilmesi için terörle mücadele operasyonlarının kararlılıkla devam edeceğine yer verildi. 

İDLİP

İdlip 'te devam eden operasyonlar ve Rusya ile Koordinasyona dair şu ifadelere yer verildi: "Rusya ile koordinasyon içinde yakından takip edilmekte, birliklerimizin güvenliği için her türlü tedbir alınmaktadır.”

ERMENİSTAN

Azerbaycan ile Ermenistan arasında devam eden savaşa dair önemli açıklama yapıldı. Açıklamada Ermenistan 'ın haksız işgaline son verilmesi gerektiğine yer verilerek, "Barış ve istikrarın tesisi için Ermenistan terörist ve paralı askerleri geri göndermeli saldırılara, Azerbaycan'daki haksız işgale son vermelidir." denildi. 

SUBAY ASTSUBAY UZMAN ÇAVUŞ SÖZLEŞMELİ ER VE ERBAŞ ALIMI AÇIKLAMASI

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamanın devamında, "15 Temmuz 2016’dan sonra muvazzaf subay, astsubay, uzman erbaş ve sözleşmeli erbaş/er olmak üzere yaklaşık 103 bin personel temin edildi." denildi.

Uzman erbaş, astsubay ve subay alımlarından haberdar olmak için  TIKLAYIN

UZMAN ERBAŞ ONBAŞI ALIMI 2023 'E KADAR YOK

Hulusi Akar, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada MSB 'ye açıktan 2023 yılına kadar uzman erbaş alımı yapılmasının planlanmadığını , eksikliğin büyük ölçüde tamamlandığını , alımların içerden yapılacağını söyledi. Peki sizce açıktan mı yoksa içerden mi alım olmalı? Yorum kısmı aşağdaı.

SUBAY ASTSUBAY ALIMI

MSB 'nin , kuvvet komutanlıklarına, 2020 yılı sona ermeden astsubay ve subay alımı yapması bekleniyor. Kasım-Aralık döneminde ilanın gelmesi bekleniyor.

İLAN GELDİĞİNDE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN