Jandarma Uzman Erbaş Alımı Sonuç Açıklama ve Mülakat Tarihleri 2019

Jandarma Genel Komutanlığı en az lise mezunu komando ve asayiş sınıfı uzman erbaş alımı sonuç açıklama ve mülakat aşamaları tarihi ile diğer detaylar.

Jandarma Uzman Erbaş Alımı Sonuç Açıklama ve Mülakat Tarihleri 2019

Jandarma Genel Komutanlığı uzman erbaş alımı sonuç açıklama tarihi.

Jandarma Genel Komutanlığı 2019-1 uzman erbaş alımı için geçtiğimiz ay ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda , asayiş ve komando branşlarına en az lise mezunu adaylar askeri personel alımı yapılacağına yer verildi.

22  bin uzman erbaş alımı için yayımlanan ilana başvurular geçtiğimiz hafta sona erdi. Başvuruların sona ermesinin ardından başvuru yapan adaylar , mülakatlara girmeye hak kazanan adayların ne zaman açıklanacağını , seçim aşamalarının ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. Biz de kamubulteni.com olarak uzman erbaş alımı sürecini takipçilerimize anbean aktardık.

Bu haberimizde ise sonuç açıklama takvimini adaylarla paylaşıyoruz.

MÜLAKATLARA GİRMEYE HAK KAZANAN ADAYLAR BELİRLENECEK

KPSS'li ve KPSS 'siz yapılan personel alımında mülakatlara girmeye hak kazanan adayların listesi 15 Nisan günü açıklanacak. Jandarma Genel Komutanlığı tarafından sonuç duyurusu yayımlanır yayımlanmaz kamubulteni.com 'da olacak. Bildirimle sonuçlardan ve yeni alımlardan haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

MÜLAKATLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Jandarma Genel Komutanlığı uzman erbaş alımı seçim aşamaları tarihi 26 Nisan tarihinde duyurulacak. Bunun ardından 6-31 Mayıs tarihleri arasında mülakatlar yapılacak.

Kamubulteni.com  | Ankara