Jandarma Subay-Astsubay-Uzman Erbaş ve Uzman Jandarmaları Sevindiren Karar

Jandarma ve Sahil Güvenlik personellerini sevindiren son dakika açıklaması geldi. Resmi Gazete 'de yayımlanan düzenleme ile jandarma ve sahil güvenlik personelleri artık toplu taşımacan ücretsiz faydalanabilecek.

Jandarma Subay-Astsubay-Uzman Erbaş ve Uzman Jandarmaları Sevindiren Karar

Jandarma ve Sagil Güvenlik personellerini sevindiren haber.

Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında önemli bir karar yayımlandı. Yayımlanan kararda Jandarma ile Sahil Güvenlik Personellerinin toplu tşaımaa araçlarından ücretsiz faydalanabilmesi kararına yer verildi. 

9 MAYIS 'TA YÜRÜRLÜĞE GİRDİ

Resmi Gazete 'nin 9 Mayıs 2020 sayısında yayımlanan düzenleme, –– 8/1/2002 Tarihli ve 4736 Sayılı Kanunun 1 inci Maddesinin Birinci Fıkrası Hükmünden Muaf Tutulacakların Tespitine Dair Karar (Karar Sayısı: 2500) başlığı ile duyuruldu. Söz konusu duyuruda , jandarma ve sahil güvenlik personellerinin de toplu taşıma araçlarından ücretsiz şekilde faydalanabileceği bildirildi.

İşte o karar:

HANGİ ARAÇLARDA GEÇERLİ

Bu düzenleme, belediye tarafından sunulan toplu tşaıma araçlarında geçerlidir. Belediyelerin vatandaşlara sağladığı toplu taşıma araçlarında artık Jandarma personelleri ile sahil güvenlik personelleri ücretsiz faydalanabilecek.

RÜTBE AYRIMI VAR MI?

Yayımlanan kararda jandarma hizmetleri sınıfı personeli, sahil güvenlik hizmetleri sınıfı personeli şeklinde ibareye yer verildi. Özetle, subay, astsubay, uzman erbaş, uzman jandarma, sözleşmeli er ve diğer jandarma personelleri toplu tşaımalardan ücretsiz faydlanabilecek.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA