Jandarma Komando Okulundaki Kahraman Subay Adaylarımızın Temel Eğitimi Başarıyla Sona Erdi

 İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı Foça Jandarma Komando Okulu Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda 1 Ekim 2018 ile 1 Şubat 2019 tarihleri arasında 485 subay adayının katıldığı 3'üncü dönem subay adayı temel eğitiminin başarıyla sonlandırıldığını duyurdu.

Jandarma Komando Okulundaki Kahraman Subay Adaylarımızın Temel Eğitimi Başarıyla Sona Erdi

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı'nın sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan paylaşımda, 'Foça #Jandarma #Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında, 01 Ekim 2018 – 01 Şubat 2019 tarihleri arasında, 485 Subay adayının katıldığı 3’üncü Dönem Subay Adayı Temel Eğitimi başarı ile tamamlanmıştır.' ifadelerine yer verilirken, kahraman subay adaylarımızın temel eğitim sürecine ilişkin fotoğraflar da paylaşıldı. 

Bu arada Jandarma Genel Komutanlığı'nca bugün İstanbul Çekmeköy'de meydana gelen askeri helikopter kazasına ilişkin taziye mesajı yayımlandı.  Jandarma Genel Komutanlığı'nca 'Başımız Sağ Olsun' başlığı ile paylaşılan görselde 'İstanbul Çekmeköy'de helikopter kazası sonucu şehit düşen kahraman silah arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve Yüce Türk Milletine bağ sağlığı dileriz' ifadeleri yer aldı.