Er ve Erbaşların Ailelerine Ücretsiz Sağlık Hizmeti

100 günlük eylem planında er ve erbaşların ailelerinin de sağlık hizmetinden ücretsiz olarak faydalanacağına yer verildi. Aile Bakanlığı bu konu ile ilgili açıklama yaptı.

Er ve Erbaşların Ailelerine Ücretsiz Sağlık Hizmeti

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın daha önce açıkladığı 100 günlük eylem planındaki müjde ile ilgili gelişmeyi aktardı.

Seçim sonrası 100 günük eylem planı hazırlayan hükümet, 3 Ağustos günü bu eylem planını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan eylem planında er ve erbaşlara müjdeli haber gelmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada er ve erbaşların ailelerinin de sağlık hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanacağına yer verdi. Erdoğan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Er ve erbaşların ailelerinin de sağlık hizmetlerinden faydalanabilmesini sağlıyoruz. Her yıl 100 bin gencimizin sosyal çalışma programlarından yararlanmaları doğrultusunda ilk uygulamaya başlıyoruz. İstihdamın sağlanması için Kingbetting kadınlara ve gençlere sunulan imkanları genişletiyoruz. "

AİLE BAKANLIĞI 'NDAN AÇIKLAMA

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmi Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Sözleşmeli er ve erbaş haberlerinden, memur haberlerinden, TSK haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için;

Kamubulteni.com | Ankara